Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο έτσι θα συνυπάρξουν Μπαπέ και Βινίσιους στην ενδεκάδα της Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Μόνο έτσι θα συνυπάρξουν Μπαπέ και Βινίσιους στην ενδεκάδα της Ρεάλ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Relevo, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συνυπάρχουν στην ενδεκάδα της Ρεάλ οι Μπαπέ και «Βίνι».

03.06.2024 | 18:47

Προ των πυλών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κιλιάν Μπαπέ. Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεγάλης μεταγραφής του στη «βασίλισσα». Τα θέματα πολλά γύρω του, ένα από αυτά είναι το πώς θα συνυπάρξει με τον συναγωνιστή και προσεχώς συμπαίκτη του, τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Εκ των πραγμάτων ο Μπαπέ δεν θα είναι ο απόλυτος αστέρας της Ρεάλ με το που πατήσει το πόδι του στη Μαδρίτη. Μιας και η πρωταθλήτρια Ισπανίας και πάσης Ευρώπης ξεχειλίζει από σούπερ σταρ. Μόντριτς, Κουρτουά, Βινίσιους κλπ. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός θα αποχωριστεί το Νο.7 αν μη τι άλλο το οποίο φορά ο «Βίνι». Και η Relevo επίσης αναφέρει στο ρεπορτάζ της το πώς ο Κάρλο Αντσελότι θα τους χωρέσει στην ενδεκάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δείτε ξανά την ατακάρα του Ανρί για τον Μπαπέ!

Μπαπέ μαζί με Βινίσιους στην επίθεση

Αμφότεροι οι δυο ποδοσφαιριστές σουτάρουν με το ίδιο πόδι, το δεξί. Επιπλέον, παίζουν στην ίδια θέση ως επί το πλείστον, δηλαδή αριστεροί εξτρέμ. Όπως καταλαβαίνει κανείς δεν υπάρχει περίπτωση ο Αντσελότι να αφήνει έναν εκ των δυο στον πάγκο. Πιθανότατα να κάνει αυτό ακριβώς που έκανε με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο, δηλαδή δίδυμο στην επίθεση, με τον Χοσέλου στον πάγκο. Άλλη ιστορία ο τελευταίος που ενδεχομένως αγοραστεί από τη Ρεάλ, αλλά και πάλι φανέλα βασικού δεν παίρνει.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει κι ο Ροντρίγκο όπως είπαμε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα παραμείνει και του χρόνου στη Ρεάλ. Αν φύγει, τότε σίγουρα θα πάρει τη θέση του ο Μπαπέ και το σύστημα δεν θα αλλάξει. Αν μείνει, πιθανώς ο Αντσελότι να επιστρέψει σε σύστημα 4-3-3 με Βινίσιους αριστερά, Ροντρίγκο δεξιά και Μπαπέ σέντερ φορ. Όπως ακριβώς έπαιζε η Ρεάλ επί εποχές Μπενζεμά. Όλα αυτά φυσικά θα φανούν επί χόρτου προσεχώς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version