Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κριστιάνο καλεί στην Αλ Νασρ δύο πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

O Κριστιάνο καλεί στην Αλ Νασρ δύο πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο ζητά ενισχύσεις από την Αλ Νασρ και ο ίδιος ξεκινά τη μεταγραφική περίοδο ρίχνοντας στο τραπέζι δύο πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ.

03.06.2024 | 11:36

Περίμενε διαφορετικό φινάλε στη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Περίμενε πρωτιές και κούπες όμως η ομάδα του δεν μπόρεσε να φθάσει στη κορυφή. Η Αλ Χιλάλ θριάμβευσε στην Saudi Pro League κατακτώντας πανηγυρικά το πρωτάθλημα αφήνοντας αρκετούς βαθμούς πίσω της την Αλ Νασρ του Κριστιάνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το τέλος της σεζόν όμως φέρνει ταυτόχρονα μια νέα αρχή! Στην Αλ Νασρ ήδη καταστρώνουν σχέδια για το πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα καταφέρουν να πάρουν τα ηνία και να κυριαρχήσουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η διοίκηση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν με μπροστάρη της ομάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Σαουδάραβες θα προσπαθήσουν να πλαισιώσουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με όσο το δυνατόν καλύτερα «υλικά». Θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές… αεροδρομίου που θα προκαλέσουν κρότο τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

Διάβασε επίσης: O Βίκτορ Όσιμεν θα αφήσει την Νάπολι για μια και μόνο ομάδα!

Δύο πρώην συμπαίκτες του Κριστιάνου στο στόχαστρο της Αλ Νασρ

Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της Αλ Νασρ φέρουν τη σύμφωνη γνώμη του Πορτογάλου επιθετικού. Ο Κριστιάνο μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική MARCA ήδη επιχειρεί να πείσει δύο άλλοτε συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσουν την Ευρώπη και να γίνουν… Άραβες. Η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει τις πιέσεις του Κριστιάνο στους Νάτσο και Κασεμίρο.

Δύο παίκτες που βρίσκονται με τη σειρά τους στη δύση της καριέρας τους. Ο Νάτσο ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ κατακτώντας το 6ο Champions League της καριέρας του. Ο Κασεμίρο βρίσκεται στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ, με την παρουσία του στο Ολντ Τράφορντ να οδεύει προς το πρόωρο τέλος της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version