Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Σάνσο ζήτησε το… κεφάλι του Τεν Χαγκ για να γυρίσει πίσω!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Σάνσο ζήτησε το… κεφάλι του Τεν Χαγκ για να γυρίσει πίσω!

O Τζέιντον Σάντσο δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρκεί αυτό να γίνει με τους... όρους του.

03.06.2024 | 19:58

Ο Τζέιντον Σάντσο πριν από μερικά χρόνια κόστισε πολλά εκατομμύρια λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν ο Άγγλος μεσοεπιθετικός επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021 στο Νησί όλα έδειχναν ότι η καριέρα του θα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Ότι ήταν από εκείνους, όπου θα οδηγούσαν τους «κόκκινους διαβόλους» και πάλι στην κορυφή.

Αυτό δεν συνέβη. Και όχι μόνο δεν έγινε πραγματικότητα. Αλλά όλοι είδαν τον χρόνο συμμετοχής του να γίνεται ολοένα και μικρότερος. Σχεδόν να μην αγωνίζεται. Ο Έρικ Τεν Χαγκ τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν είχε πρόβλημα να τον «τελειώσει», μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ, για το πρωτάθλημα! Ωστόσο, από τότε που πήγε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε και πάλι ο παλιός, καλός εαυτός του. Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Τιερί Ανρί είπε ατάκα… φωτιά για την εθνική ομάδα της Γαλλίας U-21!

Ο Τζέιντον Σάντσο πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη γερμανική ομάδα. Μιας και οι Βεστφαλοί όσο και αν θέλουν να τον κρατήσουν είναι… πιεσμένοι οικονομικά! Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror» ο ταλαντούχος εξτρέμ είναι διατεθειμένος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να συμβεί, όμως, αυτό θέλει να είναι σίγουρος ότι στην ομάδα δεν θα βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Τζέιντον Σάντσο: Η καριέρα του βρίσκεται στο πιο δύσκολο στάδιό της!

Η καριέρα του είχε και συνεχίζει να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλά πάνω και ακόμη περισσότερα κάτω. Ο Τζέιντον Σάντσο δεν θέλει να το ζήσει πάλει. Δεν θέλει να βρίσκεται εκ νέου μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Γι’ αυτό τον λόγο και δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο λάθος όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και που θα βρίσκεται αυτός. Μιας και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έδειξε τι μπορεί να κάνει και να προσφέρει αν κάποιος τον εμπιστεύεται! Πάντως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα ή γενικότερα ενδιαφέρον για την απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι έκλεισε με επιτυχία τη σεζόν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version