Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άλλαξε σελίδα η Ίντερ, ο Μαρότα νέος πρόεδρός της!
Ίντερ

Άλλαξε σελίδα η Ίντερ, ο Μαρότα νέος πρόεδρός της!

Νέος ισχυρός άνδρας της Ίντερ μετά τον Στίβεν Ζανγκ, ο Τζουζέπε Μαρότα που υπηρετεί τον σύλλογο από το 2018.

04.06.2024 | 21:59

Μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ίντερ και την πώληση της πρωταθλήτριας Ιταλίας απ’ την κινεζική εταιρία Suning Holdings Group προς τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο «Oaktree Capital Management», αντί 700 εκατ. ευρώ, ακολουθεί αλλαγή και στην προεδρία των «νερατζούρι».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Νέος πρόεδρος της ιταλικής ομάδας ανέλαβε ο 67χρονος Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε τον ιταλικό σύλλογο απ’ τη θέση του τεχνικού διευθυντή, έχοντας καθοριστική συμμετοχή στη δημιουργία της ομάδας η οποία κατέκτησε το εφετινό σκουντέτο κι αγωνίστηκε πέρσι στον τελικό του Champions League.

Ο Μαρότα είναι παλιά καραβάνα στο ιταλικό ποδόσφαιρο υπηρετώντας το έξω από το χορτάρι πάντως. Ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στη Βαρέζε ως σκάουτερ, ενώ έπειτα άλλαξε επάγγελμα γινόμενος διευθύνων σύμβουλος. Δούλεψε επίσης σε αυτό το πόστο στη Μόντσα, την Κόμο, την Αταλάντα, τη Σαμπντόρια, τη Ραβένα, τη Βενέτσια και τη Γιουβέντους ως το 2018. Έκτοτε υπηρετεί την Ίντερ ως CEO και από σήμερα 4/6 αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version