Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαπόρτα: «Με πονάει ο Μπαπέ στη Ρεάλ, ο Τσάβι δεν κράτησε τον λόγο του»
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Με πονάει ο Μπαπέ στη Ρεάλ, ο Τσάβι δεν κράτησε τον λόγο του»

Συνέντευξη στη Mundo Deportivo παραχώρησε ο Ζοάν Λαπόρτα μιλώντας για τον Μπαπέ, τον Τσάβι, αλλά και τις μεταγραφές που θέλει η Μπαρτσελόνα.

04.06.2024 | 21:30

Ο Ζοάν Λαπόρτα μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Mundo Deportivo». Ο Ισπανός πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα μεταξύ αυτών και για τον Τσάβι, τον πρώην πια τεχνικό της ομάδας του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ως οπαδός της Μπάρτσα, δεν είναι καλή είδηση να βλέπω τον Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τη στρατηγική μας να εμπιστευτούμε ένα πρότζεκτ με παίκτες που παράγονται και φτιάχνονται στη Μασία. Σέβομαι τους αντιπάλους μας, αλλά διατηρώ τη φιλοσοφία μας», είπε αρχικά ο Λαπόρτα για τον Μπαπέ.

Εν συνεχεία για τον Τσάβι, ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα ανέφερε: «Ο Τσάβι μου είπε ότι εμπιστεύεται αυτή την ομάδα, αλλά στη συνέχεια κάποιες δηλώσεις του έμοιαζαν σαν να άλλαξε τον λόγο του. Αυτό με έκανε να το ξανασκεφτώ… και είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή, επίσης με το ίδιο συναίσθημα που μοιράστηκα με το συμβούλιο. Άρχισα να σκέφτομαι τον Φλικ ως προπονητή της Μπάρτσα από τότε που ξαναμπήκα στον σύλλογο. Άρχισε να μελετάει την ομάδα αμέσως μετά την ανακοίνωση του Τσάβι. Όλες οι αναφορές που είχαμε για τον Φλικ ήταν εξαιρετικά θετικές.

Ο Λαπόρτα για τις ενδεχόμενες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα

Κατόπιν, ο διάσημος πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στις πιθανές μεταγραφές που κυνηγά ο σύλλογος. Τονίζει δυο παίκτες που έπαιζαν φέτος, αλλά ως δανεικοί, άλλους δυο που ακούγονται για το καλοκαίρι και δυο επιθετικούς της ομάδας.

«Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέρριψε σημαντικές οικονομικές προτάσεις για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Ο Βίτορ Ρόκε προσαρμόζεται στον κόσμο μας, στον σύλλογό μας και στο νέο περιβάλλον, βρίσκει τον σωστό ρυθμό. Θέλουμε να μείνουν τόσο ο Ζοάο Φελίξ όσο και ο Ζοάο Κανσέλο, ο Ντέκο δουλεύει πάνω σε αυτό. Η ποιότητα του Ζοάο Φελίξ είναι κάτι εξαιρετικό, είμαι ευχαριστημένος με τη σεζόν του. Μάλιστα, ο Χάνσι Φλικ ήθελε ήδη τον Ζοάο Φελίξ όταν προπονούσε την Μπάγερν.

Όσο για τις μεταγραφές, δεν νομίζω ότι θα πάμε για μεγάλα ονόματα, όπως επίσης δεν σκοπεύουμε να πουλήσουμε τα αστέρια μας. Ψάχνουμε για νέο εξτρέμ και νέο μέσο. Έχουμε επίσης δικά μας ταλέντα που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτές τις θέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version