Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη Νάπολη μέσω Ρώμης ο Κόντε, σύντομα η ανακοίνωση!
Νάπολι

Στη Νάπολη μέσω Ρώμης ο Κόντε, σύντομα η ανακοίνωση!

Προσγειώθηκε στη Ρώμη και όχι στη Νάπολη ο Αντόνιο Κόντε και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την Τετάρτη 5/6 θα ανακοινωθεί από τη Νάπολι.

04.06.2024 | 22:25

Η Νάπολι είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Αντόνιο Κόντε σύντομα. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει επίσημα τον νέο προπονητή των «παρτενοπέι» την Τετάρτη 5/6. Ο 54χρονος τεχνικός έφτασε σήμερα στη Ρώμη όπου συναντήθηκε με τον νέο τεχνικό διευθυντή της νέας του ομάδας, τον Τζιοβάνι Μάννα. Ο 35χρονος μέχρι πρότινος δούλευε στη Γιουβέντους όντας αθλητικός διευθυντής στην Under-23, ενώ διετέλεσε και διευθυντής ακαδημιών στους «μπιανκονέρι».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κόντε έχει να προπονήσει κάποιον σύλλογο από τον Μάρτιο του 2023. Στις 26/3/23 αποχώρησε από την Τότεναμ και έκτοτε είναι στην ανεργία. Πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λίαν συντόμως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι και θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στις επιτυχίες.

Ό,τι δεν κατάφεραν φέτος δηλαδή τρεις προπονητές μετά το περσινό έπος του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ρουντί Γκαρσιά ανέλαβε αρχικά και εν συνεχεία ο Βάλτερ Ματσάρι. Ούτε εκείνος κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της Νάπολι και έφυγε για να έρθει προσωρινά ο Φραντσέσκο Καλτσόνα. Εν τέλει, οι Ναπολιτάνοι τερμάτισαν δέκατοι στη Serie A μένοντας εκτός Ευρώπης…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version