Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε 10 αποχωρήσεις – Παρελθόν δύο θρύλοι της!
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε 10 αποχωρήσεις – Παρελθόν δύο θρύλοι της!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση 10 παικτών της και μέσα σε αυτούς είναι και δύο θρύλοι του συλλόγου.

05.06.2024 | 14:40

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την αποχώρηση δέκα ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων οι Ζοέλ Μάτιπ και Τιάγκο Αλκάνταρα. Οι αποχωρήσεις των Μάτιπ και Τιάγκο, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, επιβεβαιώθηκαν τον περασμένο μήνα. Και οι δύο παίκτες είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν στον σύλλογο μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Γουλβς, ο οποίος ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του προπονητή Γιούργκεν Κλοπ στην ηγεσία της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εκτός από τους Μάτιπ και Τιάγκο, η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί απόφοιτοι των ακαδημιών. Ο Άνταμ Λιούις και ο Μελκάμου Φράουεντορφ, που έκαναν το ντεμπούτο τους στην πρώτη ομάδα υπό τον Κλοπ, είναι μεταξύ αυτών που αποχωρούν. Ο Ματέους Μουσιαλόφσκι, ο οποίος έπαιξε κόντρα στη Σπάρτα Πράγας νωρίτερα αυτή τη σεζόν, θα αποτελέσει επίσης παρελθόν. Άλλοι παίκτες των ακαδημιών, οι Νέιθαν Γκίμπλιν, Φράνσις Γκουιμάχ. Λουκ Γουέιτσον, Νίαλ Όσμπορν και Κόντι Πένινγκτον θα αποχωρήσουν επίσης από τη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε δέκα αποχωρήσεις

Ο σύλλογος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του με ανακοίνωσή του: «Όλοι στη Λίβερπουλ ευχαριστούν τους Ζοέλ, Τιάγκο, Άνταμ, Μελκάμου, Ματέους, Νέιθαν, Φράνσις, Λουκ, Νίαλ και Κόντι για την προσφορά τους και εύχονται στον καθένα τους το καλύτερο για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Κλοπ: «Αυτούς τους τρεις θα έφερνα στην Λίβερπουλ, αν… είχα τα λεφτά»

Τέλος, σημειώνεται πως ο Μάτιπ είπε σχετικά με την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ: «Ήταν οκτώ υπέροχα χρόνια εδώ στο Λίβερπουλ. Μου δόθηκε η δυνατότητα να γίνω μέρος μιας συναρπαστικής ιστορίας με έναν σπουδαίο προπονητή και μια εκπληκτική ομάδα σε έναν εξαιρετικό σύλλογο. Πετύχαμε σπουδαίους στόχους και έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη για τον υπέροχο χρόνο που μπόρεσα να ζήσω με αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους που υποστηρίζουν τον σύλλογο και τους οπαδούς που αγαπούν τη Λίβερπουλ. Η σύζυγός μου και εγώ αισθανθήκαμε ευπρόσδεκτοι και υποστηριζόμενοι από την πρώτη μέρα και μαζί με τα παιδιά περάσαμε την καλύτερη δυνατή στιγμή εδώ. Θα το κρατάμε πάντα σε ιδιαίτερες αναμνήσεις».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version