Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η τέλεια λήψη του μαγικού σόλο του Βινίσιους στον τελικό του Champions League (vid)
Champions League

Η τέλεια λήψη του μαγικού σόλο του Βινίσιους στον τελικό του Champions League (vid)

Αυτό το replay φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο του πηγαίου ταλέντου του Βινίσιους Τζούνιορ.

05.06.2024 | 11:43

Είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται έντονα στον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Η αξία του ανεβαίνει διαρκώς τρυπώντας το… ταβάνι. Οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη! Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι το νέο αίμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ο ηγέτης που ψάχνει η Χώρα του Καφέ μετά την καθίζηση του Νέιμαρ. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση της La Liga έφθασε αισίως και σε αυτή του Champions League. Το δεύτερο στην καριέρα του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως και στον τελικό του Champions League πριν δύο χρόνια με τη Λίβερπουλ, έτσι και φέτος ο Βινίσιους έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Σκόραρε και με το γκολ του σφράγισε τη νίκη και ταυτόχρονα το τρόπαιο για τη «Βασίλισσα». Πριν φθάσει όμως στη φάση του 83ου λεπτού και στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κόμπελ, είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τους αμυντικούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διάβασε επίσης: Χρυσή Μπάλα 2024: Το φαβορί που βλέπει από το… Έβερεστ τους ανταγωνιστές του

Χαρακτηριστική η προσπάθεια που επιχείρησε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας απέναντί τους Χούμελς και Ρίερσον. Δύο μαγικές ντρίμπλες που έβγαλαν νοκ άουτ του Βεστφαλούς! Το παρακάτω replay αποτυπώνει εξαιρετικά το μεγαλείο του Βραζιλιάνου ζογκλέρ!

Η απίθανη ατομική ενέργεια του Βινίσιους

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version