Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο Premier League θέλει ο Σέσκο – Απίθανο «όχι» σε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία
Saudi Pro League

Μόνο Premier League θέλει ο Σέσκο – Απίθανο «όχι» σε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Δεν λες εύκολα όχι σε τόσα πολλά χρήματα! Ο 21χρονος Μπέντζαμιν Σέσκο έβαλε μπροστά την καριέρα και μετά το... πορτοφόλι.

05.06.2024 | 11:58

Έχουν γραφτεί πολλά για τον συγκεκριμένο και είναι βέβαιο πως θα γραφτούν τόσα και άλλα τόσα στο εγγύς μέλλον! Ο Μπέντζαμιν Σέσκο ήρθε για να καθιερωθεί στην ποδοσφαιρική ζωή μας. Ένας επιθετικός που έχει όλο το πακέτο. Ένα ταλέντο που άνθισε φέτος, καθιερώθηκε στο κορυφαίο επίπεδο και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για να βρεθεί προσεχώς ακόμη ψηλότερα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

H σεζόν του στη Bundesliga με τη φανέλα της Λειψίας ήταν εξαιρετική. Πέτυχε 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, το ένα πιο όμορφο από το άλλο ενώ διακρίθηκε και στο Champions League με εξαιρετικές εμφανίσεις. Μοιραία το όνομά του βρίσκεται σταθερά το τελευταίο διάστημα στις μεταγραφικές λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, κυρίως συλλόγων της Premier League. Αυτός θα ήθελε να είναι και ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ πάει με τα νερά του Λαπόρτα και κρατά το πουλέν του

Ηχηρό «όχι» στους Σαουδάραβες από τον Σέσκο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Λειψίας. Άπαντες έχουν τα χρήματα, έχουν και το πρεστίζ για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Σέσκο και παράλληλα να κάμψουν κάθε αντίσταση της γερμανικής ομάδας που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ο Σέσκο περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του να βρεθεί στα σαλόνια της Premier League.

Μάλιστα ο Σλοβένος δείχνει έμπρακτα την επιθυμία αυτή καθώς πρόσφατα – κατά τον Ρομάνο – απέρριψε πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version