Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Παντοτινά στη Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι! (vid)
Λέστερ

Επίσημο: Παντοτινά στη Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι! (vid)

Σιγά μην δεν ανανέωνε... Ο Τζέιμι Βάρντι και με τη βούλα μένει στη Λέστερ για να κάνει εκ νέου χαμό τη νέα σεζόν στην Premier League.

07.06.2024 | 18:14

Από τους ελάχιστους ρομαντικούς ήταν και παραμένει ο Τζέιμι Βάρντι. Ο 37χρονος επιθετικός της Λέστερ έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο, άρα θα αγωνίζεται εκεί και του χρόνου! Θυμίζουμε πως οι «αλεπούδες» πήραν την άνοδο στην Premier League με σκοπό να μείνουν εκεί για πάντα πια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βάρντι δεν θα μπορούσε τώρα να αποχωριστεί την αγαπημένη του ομάδα. Τον σύλλογο της καρδιάς του τον οποίο υπηρετεί από το 2012 όταν πήρε μεταγραφή από τη Φλίτγουντ. Έπαιξε μαζί με τον Χάρι Κέιν, τον Ενγκολό Καντέ, τον Ριγιάντ Μαχρέζ, τον Τζέιμς Μάντισον κι άλλους πολλούς που έφυγαν σταδιακά. Ο Βάρντι όμως παρέμεινε εκεί.

Ο έμπειρος επιθετικός από το Σέφιλντ, βοήθησε την Λέστερ να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16, σημειώνοντας 24 γκολ και ενώ η ομάδα ξεκίνησε ως αουτσάιντερ και με απόδοση 5.000-1 να κερδίσει τον τίτλο. Έχει ζήσει απίστευτες στιγμές, αμέτρητες. Καλές και κακές. Όμως είναι εδώ, και το «Κινγκ Πάουερ» θα είναι και του χρόνου το ποδοσφαιρικό του σπίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version