Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φόβοι στην Εθνική: Τραυματισμός και αλλαγή για τον Ιωαννίδη!
Εθνική Ελλάδος

Φόβοι στην Εθνική: Τραυματισμός και αλλαγή για τον Ιωαννίδη!

Όλοι στην Εθνική Ελλάδος έχουν στο μυαλό τους τον Φώτη Ιωαννίδη, αφού ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας από το φιλικό κόντρα στην Εθνική Γερμανίας.

07.06.2024 | 22:55

Η Εθνική Ελλάδος αναμετρήθηκε με την Εθνική Γερμανίας σε μία φιλική αναμέτρηση, με τους Γερμανούς να προετοιμάζονται και για την τελική φάση του Euro 2024. Μάλιστα, σημειώνεται πως ο Νάγκελσμαν είχε κάνει γνωστό πως μετά από το ματς με την Ελλάδα θα ανακοίνωνε την αποστολή του για τη διοργάνωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Εθνική, καθώς από πολύ νωρίς αποχώρησε ο Φώτης Ιωαννίδης από τον αγωνιστικό χώρο ως αναγκαστική αλλαγή, μετά από έναν τραυματισμό.

Η Εθνική είδε τον Ιωαννίδη να αποχωρεί ως αναγκαστική αλλαγή

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο έδαφος και έπιασε τον ώμο του. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποχώρησε από αλλαγή για να προφυλακτεί και στη θέση του στο γήπεδο πέρασε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο λάθος Νόιερ και μπροστά η Ελλάδα με Μασούρα! (vid)

Φυσικά, όλοι περιμένουν νεώτερα για την κατάσταση του Ιωαννίδη, ενώ θυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδος πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ απέναντι στους Γερμανούς, με τον Γιώργο Μασούρα να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά το μεγάλο λάθος του Νόιερ στο σουτ του Χρήστου Τζόλη.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version