Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία EURO2024: Τα τρία ηχηρά «κοψίματα» στην τελική 23αδα
EURO 2024

Ισπανία EURO2024: Τα τρία ηχηρά «κοψίματα» στην τελική 23αδα

Η Εθνική Ισπανίας έκανε γνωστά τα ονόματα των 23 ποδοσφαιριστών που θα συντροφεύσουν τον Ντε Λα Φουέντε στα τελικά του EURO2024.

07.06.2024 | 14:00

Έτοιμη για τα τελικά του EURO2024 η Εθνική Ισπανίας! Το μεσημέρι της Παρασκευής οι «Φούριας Ρόχας» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την τελική 23αδα που θα ακολουθήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς Ντε Λα Φουέντε στα τελικά της διοργάνωσης και στα γήπεδα της Γερμανίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ισπανός εκλέκτορας αποφάσισε να αφήσει εκτός EURO τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Στην 26μελή αποστολή που είχε στα χέρια του τις τελευταίες ημέρες, έμειναν 23. Τρεις ποδοσφαιριστές αποχωρούν και θα δουν τα τελικά της διοργάνωσης από τον καναπέ του σπιτιού τους. Πρόκειται για τους Πάου Κουμπαρσί της Μπαρτσελόνα, Αλέις Γκαρσία της Χιρόνα και Μάρκος Γιορέντε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διάβασε επίσης: Γερμανία – Ελλάδα: Δύσκολη δοκιμασία για τη «Γαλανόλευκη» – Η πιθανή ενδεκάδα

Η επίσημη αποστολή της Ισπανίας στα τελικά του EURO2024

Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως από τον διεθνή Τύπο. Κατά τα άλλα, ο Ντε Λα Φουέντε πήρε μαζί του όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα «όπλα». Νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να φέρουν μια επιτυχημένη πορεία για τη χώρα τους!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version