Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σίλβα πάτησε Βραζιλία και τον υποδέχτηκαν σαν Θεό! (vid)
Κόσμος

Ο Σίλβα πάτησε Βραζιλία και τον υποδέχτηκαν σαν Θεό! (vid)

Ο Τιάγκο Σίλβα έφτασε στη Βραζιλία, προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Φλουμινένσε.

07.06.2024 | 19:29

O Τιάγκο Σίλβα έγραψε επί σειρά ετών λαμπρή ιστορία με πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Ο ταλαντούχος στόπερ φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τσέλσι. Σε όλες άφησε το στίγμα του και σε όλες πρόσφερε ό,τι είχε και δεν είχε.

Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για εκείνον. Πλέον δεν είναι τόσο δυνατός ή τόσο γρήγορος για να παραμείνει σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αν και η αλήθεια είναι ότι είχε τις προτάσεις για να το κάνει αυτό αν και εφόσον ήθελε.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό το δωμάτιο του Μπαπέ! Μπες δες το και… χάζεψε!

Ο Τιάγκο Σίλβα εδώ και καιρό τα είχε βρει με τη διοίκηση της Φλουμινένωσε. Εκεί θέλει να κολλήσει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα και να κλείσει την σπουδαία καριέρα του. Όταν το νιώσει απαραίτητο και ότι δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Ο κόσμος του συλλόγου περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα τον έβλεπε και πάλι στα πάτρια εδάφη. Ή με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Το απόγευμα της Παρασκευής (7/6) ο Τιάγκο Σίλβα πάτησε το πόδι του σε Βραζιλιάνικο έδαφος και όπως ήταν λογικό και επόμενο γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του που έδωσαν βροντερό «παρών», ώστε να του δείξουν με πράξεις και όχι με λόγια πόσο πολύ τον ήθελαν πίσω και πόσα πολλά περιμένουν από εκείνον από εδώ και πέρα.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι ήταν μαζί με την οικογένειά του, όπου έμειναν να… κοιτάνε την εξέδρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι της «Φλου».

Τιάγκο Σίλβα: Όπως λέμε… Μαρσέλο

Δεν είναι ούτε ο πρώτος. Αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι και ο τελευταίος. Οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι όταν πλέον έχουν… γεμίσει με κούπες από την Ευρώπη -μα και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς- επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη. Αυτό έκανε ο Τιάγκο Σίλβα. Κάτι ανάλογο είχε πράξει και ο Μαρσέλο, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους δύο πλέον να είναι συμπαίκτες.

Ιδού η στιγμή που έφτασε ο Τιάγκο Σίλβα στη Βραζιλία:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version