Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Οι παίκτες που «κόβει» ο Μαρέσκα!
Τσέλσι

Τσέλσι: Οι παίκτες που «κόβει» ο Μαρέσκα!

Η Τσέλσι αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές με τον Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τα «Μπλε».

07.06.2024 | 22:22

Η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με τον Έντσο Μαρέσκα και έτσι αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Φυσικά, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ και λόγω του νέου τεχνικού αλλά και γιατί ο Τοντ Μπόελι θέλει να πουλήσει παίκτη μέχρι τις 30 Ιουνίου, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω των οικονομικών κανονισμών της Premier League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αρκετοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Ρομέλου Λουκάκου, Αρμάντο Μπρόγια, Κόνορ Γκάλαχερ, Τρεβό Τσαλομπά, Μαλάγκ Σαρ και ενδεχομένως ο Ραχίμ Στέρλινγκ, έχουν χαρακτηριστεί ως υποψήφιοι προς αποχώρηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει.

Η Τσέλσι θα αλλάξει αρκετά το καλοκαίρι

Ο Μπόελι θέλει να… ξεφορτωθεί τον Λουκάκου, του οποίου οι απολαβές φτάνουν τις 325.000 λίρες την εβδομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο και τον προπονητή. Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται ο Στέρλινγκ να πουληθεί για να βρεθούν χρήματα για νέες μεταγραφές ή να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε κάποια ανταλλαγή. Η υπόθεση του Γκάλαχερ, του οποίου το συμβόλαιο διαρκεί μέχρι το 2025, είναι και η πιο περίπλοκη, καθώς η Τσέλσι θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της αλλά γνωρίζει πως μπορεί να αναγκαστεί να τον πουλήσει.

Τέλος, το μέλλον του Κέπα Αριζαμπαλάνγκα είναι πιθανό να είναι μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ. Ο ίδιος θέλει να φύγει από την Τσέλσι, εκτός γίνει βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Ο Ισπανός αναμένεται να συζητήσει με τον Έντσο Μαρέσκα και τότε θα κριθεί το μέλλον του, ενώ θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει επίσης το 2025.

Διαβάστε επίσης: «Αγρίεψε» η Τσέλσι και χτυπά τον πιο αδικημένο επιθετικό της Ευρώπης

Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν αλλαγές στην Τσέλσι το καλοκαίρι και μένει να φανεί το ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν όντως παρελθόν από τους «Μπλε» και ποιοι δε θα βρουν αγοραστές και θα συνεχίσουν στην Τσέλσι, χωρίς να απολογίζονται από τον Έντσο Μαρέσκα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version