Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Euro 2024: Ο Κριστιάνο κυνηγάει ένα από τα πιο μεγάλα ρεκόρ του!
EURO 2024

Euro 2024: Ο Κριστιάνο κυνηγάει ένα από τα πιο μεγάλα ρεκόρ του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει... ραντεβού με την ιστορία στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

08.06.2024 | 16:12

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους πιο μεγάλους και σημαντικούς παίκτες που έχουν πατήσει το πόδι τους τα τελευταία χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ναι μεν ο Πορτογάλος φορ έφυγε κακήν κακώς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2023. Ωστόσο, παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Δεν είναι μόνο τα γκολ που σημειώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι και η εικόνα των εμφανίσεων που έχει, παρά το γεγονός ότι είναι 39 ετών! Γι’ αυτό τον λόγο και είναι μέλος της εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου θα ξεκινήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει ο ψυχολόγος!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλούσια καριέρα του έχει σημειώσει πολλά γκολ. Και ακόμη περισσότερα ρεκόρ. Όμως, ένα από τα πιο σημαντικά θα έχει τη δυνατότητα να το σπάσει στο Euro. Ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ αν καταφέρει να βρει δίχτυα έστω και μία φορά θα γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του θεσμού, όπου θα έχει πανηγυρίσει από τουλάχιστον ένα τέρμα σε έξι Euro!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι κάτι ανάλογο έχει πετύχει και στα Παγκόσμια Κύπελλα. Μιας και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε πέντε Mundial! Κάτι που αν μη τι άλλο είναι μεγάλο κατόρθωμα και παράσημο για τον ίδιο και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με ένα όνειρο τρελό!

Ναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε καλή κατάσταση. Όμως, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με το πως ήταν πριν από πέντε ή δέκα χρόνια. Κάτι που άλλωστε είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο. Είναι κάτι που φαίνεται στις κινήσεις του.

Ωστόσο, ο έμπειρος στράικερ αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την εθνική Πορτογαλίας στο Euro. Σίγουρα οι Ίβηρες δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Αλλά εκείνος θέλει να κάνει ακόμα ένα… θαύμα για τους συμπατριώτες του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version