Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι κάνει ζημιά στη Ρεάλ – «Κλέβει» τον μεγάλο της στόχο!
Τσέλσι

Η Τσέλσι κάνει ζημιά στη Ρεάλ – «Κλέβει» τον μεγάλο της στόχο!

Στην Τσέλσι πάνε να κάνουν μια μεταγραφή... που σίγουρα θα «πονέσει» τη Ρεάλ!

08.06.2024 | 21:27

Η Τσέλσι έχει αποφασίσει να επενδύσει στο… μέλλον της και για αυτόν τον λόγο στόχος της διοίκησης είναι να στελεχώσει το ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές, που θα μπορέσουν να ηγηθούν της ομάδας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει Μέσο από την Αγγλία, η Τσέλσι είναι έτοιμη για το μεγάλο ριφιφί, καθώς πάει να αρπάξει τον Πέδρο Λίμα, από την Σπόρτ Ρεσίφε. Ο 17χρονος άσος είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και αρκετούς μήνες, όμως… η Τσέλσι πάει να της κάνει την μεγάλη ζημιά.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και βρίσκονται στο τελικό στάδιο! Όλα δείχνουν πως ο δεξιός μπακ της Σπορτ Ρεσίφε, θα φοράει την φανέλα της Τσέλσι από την νέα σεζόν, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Πάντως ο διοικητικός ηγέτης της Τσέλσι, έχει άριστη σχέση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και ίσως οι δύο άνδρες… τα βρουν προκειμένου ο Λίμα να καταλήξει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version