Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν μπορεί να περιμένει o Μπαπέ – Ακραία απόφαση που… τρέλανε τη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν μπορεί να περιμένει o Μπαπέ – Ακραία απόφαση που… τρέλανε τη Ρεάλ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ ξετρέλανε τους πάντες με την απόφαση του!

09.06.2024 | 16:50

Σίγουρα, η μεταγραφή της 10ετίας είναι αυτή του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η έλευση του Γάλλου σταρ στο Μπερναμπέου έχει φέρει τρέλα στις τάξεις των Μαδριλένων, καθώς ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου (αν όχι ο κορυφαίος) θα φοράει την φανέλα της Ρεάλ.

Ο ίδιος ήθελε σαν τρελός να αγωνιστεί με τους “μερένχες” και άφησε τον τρελό μισθό που είχε στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να πει το «ναι» στην προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η δίψα του για να ξεκινήσει την προετοιμασία του με τη Ρεάλ ενόψει της νέας σεζόν… είναι δεδομένη και φαίνεται από τα πιο απλά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αποκαλύπτει η AS, ο Κίλιαν Μπαπέ ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κάρλο Αντσελότι, πως είναι αποφασισμένος να διακόψει τις διακοπές του μετά το EURO 2024, προκειμένου να ενταχθεί νωρίτερα στην προετοιμασία της ομάδας.

Αυτή του η πρόθεση άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και δείχνει το πόσο τρελαμένος είναι για να ξεκινήσει αυτήν την σπουδαία νέα σελίδα της καριέρας του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version