Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Σίτι πρεσάρει μέσω Μπερνάρντο το παιδί – θαύμα της Πορτογαλίας!
Μάντσεστερ Σίτι

H Σίτι πρεσάρει μέσω Μπερνάρντο το παιδί – θαύμα της Πορτογαλίας!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για να αρπάξει από τη Γιουνάιτεντ τον μεγάλο της μεταγραφικό στόχο!

09.06.2024 | 10:16

Όποιος πιστεύει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, θα μείνει αμέτοχη στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο κάνεις μέγα λάθος. Οι «Πολίτες» συνέχισαν και φέτος τις υψηλές πτήσεις. Μπορεί να μην κατάφεραν να διακριθούν στο Champions League γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8». Στο Νησί όμως παρέμειναν στη κορυφή κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Premier League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να βλέπει την ομάδα του να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Θέλει και την επόμενη σεζόν να κυνηγήσει όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Η διοίκηση της Σίτι παραμένει πιστά δίπλα του σε αυτή τη προσπάθεια και κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ήδη εξαιρετικό ρόστερ.

Διάβασε επίσης: Το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι υπόθεση… Ρεάλ Μαδρίτης (stats)

Ο Γκουαρντιόλα ζήτησε τον Νέβες της Μπενφίκα

Ήδη τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν την Μάντσεστερ Σίτι είναι πολλά. Ένα από αυτά έρχεται από το goal.com και έχει ως πρωταγωνιστή τον αστέρα της Μπενφίκα και της Εθνικής Πορτογαλίας, Ζοάο Νέβες. Όπως αναφέρεται, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει επαφές με τους «Αετούς» της Λισαβόνας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου μέσου. Σύμμαχος σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο επιθετικός της Σίτι κατά το ρεπορτάζ έχει… διπλαρώσει τον Νέβες και προσπαθεί να τον πείσει πως η Σίτι είναι η ιδανική ομάδα για την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται παράλληλα εδώ και καιρό στο στόχαστρο και της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ. Η Μπενφίκα  δεσμεύει τον μικρό με πολυετές συμβόλαιο και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις διαπραγματεύσεις! O Μπερνάρντο Σίλβα πάντως ήδη έχει ξεκινήσει το ψηστήρι στον συμπατριώτη του. Θα έχει πολλές ημέρες μπροστά του για να πετύχει τον σκοπό του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version