Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Ο πρώτος… που “φοβάται” τον Μπαπέ – «Ειλικρινά, είναι ο κορυφαίος όλων»
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο πρώτος… που “φοβάται” τον Μπαπέ – «Ειλικρινά, είναι ο κορυφαίος όλων»

Στην Μπαρτσελόνα σκέφτονται από τώρα τις "μάχες" με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μπαπέ!

09.06.2024 | 18:18

Η μεταγραφή του Κίλιαν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φέρει μεγάλη… «δυσαρέσκεια» στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, αλλά και στην διοίκηση των Καταλανών.

Σίγουρα, η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες μεγάλωσε μετά και από αυτήν την κίνηση. Και οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, «φοβούνται» τον Μπαπέ και ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, Κουντέ, αναφέρθηκε στο πόσο σπουδαίος είναι ο Μπαπέ, σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αρχικά, μίλησε για το πόσο σημαντικός νιώθει πως είναι για την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει στην Βαρκελώνη.

«Είμαι ένας από τους ηγέτες της Μπαρτσελόνα, επίσης στα αποδυτήρια. Και πάνω από όλα είμαι αξιόπιστος παίκτης. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πιο περήφανος. Αυτή τη σεζόν, εκτός από τη στιγμή που ο Γκάβι τραυματίστηκε στο γόνατο όταν έπεσε κατά λάθος πάνω μου, δεν είχα κανένα σωματικό πρόβλημα για να παραπονεθώ. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτό, γιατί είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς», τόνισε ο Κούντε.

«Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι ο κορυφαίος όλων στον κόσμο. Είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις, να ψάχνεις περισσότερα και σε πείθει ότι, αν δουλέψεις σκληρά, αργά ή γρήγορα θα πετύχεις αυτό που θέλεις», είπε ο Γάλλος.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version