Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πέδρι και Γιαμάλ δίνουν στην Ισπανία το – απαραίτητο – καταλανικό «ξόρκι»
Μπαρτσελόνα

Πέδρι και Γιαμάλ δίνουν στην Ισπανία το – απαραίτητο – καταλανικό «ξόρκι»

Οι μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ισπανίας έχουν διαχρονικά χρώμα... μπλαουγκράνα!

09.06.2024 | 11:21

Έτοιμη για EURO η Ισπανία! Οι «Φουριάς Ρόχας» ολοκληρώνουν την μίνι προετοιμασία τους και ξεκινούν το ταξίδι τους στη Γερμανία για τα τελικά της διοργάνωσης. Μπορεί να μη το φωνάζουν όμως μέσα τους έχουν σημαδέψει τον στόχο. Θέλουν να κάνουν την έκπληξη, να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και να φθάσουν επιτυχώς μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θέλουν όσο τίποτα να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης και να επιστρέψουν μετά από χρόνια στο θρόνο τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ταξίδι στα τελικά του EURO ξεκινά το Σάββατο με τη μάχη κόντρα στην Κροατία. Συνεχίζεται με τον αγώνα με αντίπαλο την Ιταλία και ο όμιλος ολοκληρώνεται για τους Ισπανούς με την αναμέτρηση κόντρα στους Αλβανούς. Η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε θέλει να περάσει τον όμιλο και καλό ποδόσφαιρο και να αποφύγει τις κακές εκπλήξεις.

Διάβασε επίσης: Βινίσιους Τζούνιορ, ο μετρ της… σακούλας – Το μαγικό «τούνελ» σε παίκτη του Μεξικό (vid)

Οι «Φούριας Ρόχας» διαθέτουν παίκτες με ποιότητα σε κάθε γραμμή. Ο Ντε Λα Φουέντε καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ του και να πάρει το μάξιμουμ από όλους τους ποδοσφαιριστές του. Σημαντικά «κλειδιά» για τη φετινή πορεία της Ισπανίας στο EURO θα είναι οι Πέδρι και Λαμίν Γιαμάλ. Τα δύο αστέρια της Μπαρτσελόνα. Παραδοσιακά η Εθνική Ισπανίας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα». Το ένδοξο παρελθόν έχει δείξει πως οι Καταλανοί φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στις επιτυχίες της χώρας τους.

Έτσι και φέτος, Γιαμάλ και Πέδρι θα αποτελέσουν τα βαρόμετρα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι των Ισπανών. Στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία αμφότεροι έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Δύο γκολ ο Πέδρι, δύο ασίστ ο Γιαμάλ στο καταιγιστικό 5-1 επί των Βορειοιρλανδών.

Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα της Ισπανίας με τη Βόρειο Ιρλανδία

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version