Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αμφίβολος ο Τσουαμενί στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο EURO2024
EURO 2024

Αμφίβολος ο Τσουαμενί στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο EURO2024

Ο Ορελιέν Τσουαμενί συνεχίζει να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και στη Γαλλία φοβούνται ακόμη και το χειρότερο σενάριο!

12.06.2024 | 13:15

Γεμάτη ταλέντο και προσωπικότητα ταξιδεύει η Εθνική Γαλλίας στη Γερμανία! Οι «Τρικολόρ» με μπροστάρη τον Κιλιάν Μπαπέ θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να φθάσουν στην κατάκτηση του EURO2024. Ο Ντιντιέ Ντεσάν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε ένα παντοδύναμο ρόστερ. Σε ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν σε όλα τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Μια γενιά παικτών που είναι συνυφασμένη με τις επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Παρόλα αυτά ακόμη και για τους γεμάτους επιλογές Γάλλους δεν λείπουν τα προβλήματα. Το σημαντικότερο όλων ακούει στο όνομα, Ορελιέν Τσουαμενί! Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρείται εδώ και περίπου έναν μήνα από έναν ύπουλο τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Ένα πρόβλημα που τον έχει διατηρήσει εκτός δράσης όλο αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να αποβεί ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο EURO στις 17 του μήνα κόντρα στην Αυστρία.

Διάβασε επίσης: O Κριστιάνο πάει «φτιαγμένος» στο EURO 2024 – Οι δύο γκολάρες του Πορτογάλου (vid)

«Πονοκέφαλος» για Ντεσάν – Πιθανόν πάει με Καμαβινγκά η Γαλλία στο ματς με Αυστρία

Τα ρεπορτάζ των Γάλλων με πρώτο το RMC Sport αναφέρουν πως ο Τσουαμενί δεν αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει τη χώρα του. Ο Ντιντιέ Ντεσάν τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όμως έχει την δυνατότητα να τον αλλάξει μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Για την ώρα τα πλάνα του Γάλλου τεχνικού θέλουν τον συμπαίκτη του Τσουαμενί, Εντουάρντ Καμαβινγκά να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα στον εναρκτήριο αγώνα των «Τρικολόρ» στο EURO2024 κόντρα στην Αυστρία.

Ο Καμαβινγκά μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Τσουαμενί. Το έχει κάνει άλλωστε με μεγάλη επιτυχία σε πολλά κομβικά παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν ο τελευταίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Το ίδιο θα κάνει και τώρα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version