Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ο Φερνάντο Σάντος αναλαμβάνει τα ηνία του Αζερμπαϊτζάν
Εθνικές Ομάδες

Επίσημο: Ο Φερνάντο Σάντος αναλαμβάνει τα ηνία του Αζερμπαϊτζάν

Νέα πρόκληση για τον 69χρονο Φερνάντο Σάντος, με τον Πορτογάλο προπονητή να αναλαμβάνει την 4η εθνική ομάδα στην καριέρα του.

12.06.2024 | 12:23

Ελλάδα, Πορτογαλία, Πολωνία και τώρα… Αζερμπαϊτζάν! Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας των Αζέρων. Ο 69χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τις τύχες άλλης μιας ομάδας μετά το πρόσφατο πέρασμά του από την Πολωνία και τον πάγκο της Μπεσίκτας. Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε σε επαφές με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν όπου και συμφώνησαν την έναρξη της κοινής τους συνεργασίας.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής του Αζερμπαϊτζάν

«Αποφασίστηκε να διοριστεί ο Φερνάντο Σάντος ως επικεφαλής προπονητής της εθνικής ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, λαμβάνοντας υπόψη την πλούσια εμπειρία του ως ένας από τους πιο γνωστούς ειδικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τις επιτυχίες του σε όλη την επαγγελματική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την πορτογαλική ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η έναρξη της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο τεχνικο, ο οποίος σύμφωνα με την «A Bola» θα παρουσιαστεί αυτή την Πέμπτη (12/06) στην πρωτεύουσα Μπακού.

Στόχος του Σάντος είναι να ανεβάσει επίπεδο τη χώρα και να την οδηγήσει σε μια επιτυχία. Παράλληλα να φέρει την ανάπτυξη σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα της εθνικής του Αζερμπαϊτζάν. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του ο Πορτογάλος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version