Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καπέλο: «Δε θα πάρει τη Serie A ξανά η Ίντερ – Αυτά είναι τα φαβορί»!
Ίντερ

Καπέλο: «Δε θα πάρει τη Serie A ξανά η Ίντερ – Αυτά είναι τα φαβορί»!

Ο Φάμπιο Καπέλο έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν της Serie A και φαίνεται πως δεν πιστεύει ότι η Ίντερ μπορεί να κάνει το back 2 back.

12.06.2024 | 14:45

Ο Φάμπιο Καπέλο μοιράστηκε τις απόψεις του για το επερχόμενο Πρωτάθλημα στην Ιταλία, εκφράζοντας αμφιβολίες για την ικανότητα της Ίντερ να πανηγυρίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο. Μάλιστα, βλέπει τη Νάπολι, τη Μίλαν και τη Γιουβέντους ως τους κύριους διεκδικητές του τροπαίου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ίντερ κυριάρχησε στη Serie A την περασμένη σεζόν, κατακτώντας με άνεση τον τίτλο. Παρά την τρομερή της απόδοση, ο Καπέλο είναι επιφυλακτικός για τις πιθανότητες να επαναλάβει αυτή την επιτυχία.

Σε συνέντευξή του με το «Radio Kiss Kiss», ο Καπέλο δήλωσε: «Την επόμενη σεζόν θα έχουμε ένα υπέροχο Πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι η Ίντερ θα επαναλάβει το έργο της, αλλά βλέπω τη Μίλαν και τη Γιουβέντους να είναι σούπερ πρωταγωνιστές στην κορυφή. Όσον αφορά τη Νάπολι, ο Κόντε έχει διεθνή εμπειρία και ως εκ τούτου είναι ο κατάλληλος προπονητής την κατάλληλη στιγμή. Έχει ήδη αποδείξει ότι είναι νικητής και είναι επίσης το φαβορί, επειδή έχει να επικεντρωθεί μόνο στη Serie A».

Η Ίντερ δεν πάει για Πρωτάθλημα

Τόσο η Γιουβέντους όσο και η Μίλαν άλλαξαν προπονητές, με τη «Γηραιά Κυρία» να υπογράφει τον Τιάγκο Μότα και με τους «Ροσονέρι» να φέρνουν στον πάγκο τους τον Πάουλο Φονσέξα. Την ίδια ώρα, η Νάπολι προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού, με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή και τις επιτυχίες και τελικά κατέληξε στον Αντόνιο Κόντε.

Σε αντίθεση με την Ίντερ, τη Μίλαν και τη Γιουβέντους, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο νέο και αλλαγμένο UEFA Champions League, η Νάπολι δεν προκρίθηκε σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει το πλεονέκτημα να επικεντρωθεί αποκλειστικά στους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Θα… γεράσει στην Ίντερ ο Μπαρέλα!

Έτσι, φαίνεται πως ο Καπέλο αναμένει μια συναρπαστική σεζόν στη Serie A με τη Μίλαν και τη Γιουβέντους να αναδεικνύονται ως οι κύριοι διεκδικητές, ενώ η Νάπολι, υπό την καθοδήγηση του Κόντε, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και να διεκδικήσει δυνατά το Σκουντέτο. Η Ίντερ, παρά την κυριαρχία της την περασμένη σεζόν, ενδέχεται να δυσκολευτεί να διατηρήσει την πρωτιά της.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version