Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου: Ο Κομπανί έκλεισε Ασιάτη «βράχο» από την Bundesliga
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Ο Κομπανί έκλεισε Ασιάτη «βράχο» από την Bundesliga

Ο Βενσάν Κομπανί φανέρωσε τη διάθεσή του στη διοίκηση της Μπάγερν για έναν συγκεκριμένο στόπερ και ενεργοποιείται η ρήτρα του κατευθείαν.

12.06.2024 | 22:30

Όταν δεν κατακτάς πρωτάθλημα, κάτι πρέπει να κοιτάξει και στην άμυνά σου, όχι μόνο στην επίθεση. Και η Μπάγερν Μονάχου με νέο προπονητή πια, τον Βενσάν Κομπανί, οφείλει να κάνει τα σωστά βήματα για να βελτιώσει την εικόνα της. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητά νέους παίκτες αυτό το καλοκαίρι στις θέσεις που «πονάει».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μια από αυτές είναι στα στόπερ που θέλει μεγαλύτερο βάθος. Έχει τον Νταγιό Ουπαμεκανό και τον Ματάις Ντε Λιχτ, ωστόσο οι δυο τους πρέπει να δουν και κάποιον ανταγωνισμό. Βέβαια, όσο για τον Ολλανδό, δεν είναι και 100% σίγουρο το αν θα παραμείνει στους Βαυαρούς και του χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η Μπάγερν έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα ενός στόπερ από τη Στουτγκάρδη! Την ομάδα δηλαδή που την τελευταία στιγμή την προσπέρασε και βγήκε 2η. Πιο συγκεκριμένα, ο Χιρόκι Ίτο ετοιμάζει τα πράγματά του για Μόναχο, με την Μπάγερν να φέρεται να έχει πληρώσει ήδη τη ρήτρα του που ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος Ιάπωνας κεντρικός αμυντικός φέτος είχε 29 συμμετοχές και δυο ασίστ, ενώ ανήκει στη Στουτγκάρδη από το καλοκαίρι του 2022.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version