Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κριστιάνο πάει «φτιαγμένος» στο EURO 2024 – Οι δύο γκολάρες του Πορτογάλου (vid)
EURO 2024

O Κριστιάνο πάει «φτιαγμένος» στο EURO 2024 – Οι δύο γκολάρες του Πορτογάλου (vid)

Πω πω πω ένας Κριστιάνο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίζεται πανέτοιμος για το τελευταίο ( ; ) EURO της καριέρας του.

12.06.2024 | 10:25

Έτοιμη για EURO2024 η Εθνική Πορτογαλίας! Οι Ίβηρες ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους και «σαλπάρουν» για τα γήπεδα της Γερμανίας και τα τελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Το βράδυ της Τρίτης η Πορτογαλία έπαιξε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της. Φιλοξένησε στο Αβέιρο την Ιρλανδία και με πρωταγωνιστή τον αγέραστο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβλήθηκε με 3-0.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 39χρονος σούπερ σταρ ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα. Σκόραρε δύο φορές και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του. Ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο όμως στην επανάληψη ο Κριστιάνο έκλεψε τη παράσταση με τα απίθανα τελειώματά του. Ένα στο 50′ και ένα ακόμη δέκα λεπτά αργότερα. Το ένα γκολ του καλύτερο από το άλλο.

Διάβασε επίσης: Κρόος σε Μόντριτς: «Στα 39 σου… κάνεις θαύματα! Μακάρι να σε βρω αντίπαλο στο EURO»

Ο Κριστιάνο σαλπάρει για Γερμανία με τη ψυχολογία στα ύψη

Δύο μαγικά σουτ με το αριστερό του πόδι που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ιρλανδίας. Με αυτά του τα κατορθώματα έφθασε αισίως το μαγικό νούμερο 130. Τόσα είναι πλέον τα τέρματά του με το εθνόσημο στο στήθος. Ο ίδιος βέβαια φιλοδοξεί ο αριθμός αυτός να ανέβει κι άλλο. Να πετύχει καθοριστικά τέρματα για την χώρα του στα τελικά του EURO2024. Στο 6ο Euro της καριέρας του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version