Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Ορίστηκε η ημερομηνία παρουσίασης του Κιλιάν Μπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Ορίστηκε η ημερομηνία παρουσίασης του Κιλιάν Μπαπέ

Δύο μέρες μετά τον τελικό του EURO 2024 θα παρουσιάσει επίσημα η Ρεάλ Μαδρίτης τον Κιλιάν Μπαπέ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

12.06.2024 | 23:51

Έγινε γνωστή η ημερομηνία της πολυαναμενόμενης παρουσίασης του Κιλιάν Μπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Χιλιάδες φίλοι των «μερένχες» αναμένεται να συρρεύσουν στο σπίτι της «βασίλισσας» για να υποδεχθούν τον 25χρονο επιθετικό, στην πιο «δυνατή» παρουσίαση νέου αποκτήματος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2009.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε, η 16η Ιουλίου θα είναι ιστορική για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μπαπέ φυσικά. Μιας και τότε μες στην καρδιά του καλοκαιριού ο Γάλλος διεθνής σούπερ σταρ θα φορέσει τη λευκή φανέλα με το Νο.9 στην πλάτη του.

Η εν λόγω ημερομηνία επιλέχθηκε καθαρά λόγω Euro 2024. Με την έννοια ότι το πανευρωπαϊκό κύπελλο τελειώνει στις 14/7 και δυο μέρες μετά θα γίνει η παρουσίαση του Μπαπέ. Φυσικά, η Ρεάλ είχε στο μυαλό της το ενδεχόμενο παρουσίας του 25χρονου επιθετικού της στον τελικό του Βερολίνου με την Εθνική Γαλλίας. Αναμφίβολα οι «τρικολόρ» θεωρούνται από τα φαβορί του Euro, συνεπώς συγκεντρώνουν πιθανότητες τελικού. Αν η Γαλλία γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης, τότε στις 14 Ιούλη ο Μπαπέ θα σηκώσει και Euro προσθέτοντάς στο στο Mundial που είχε κατακτήσει το 2018. Και δυο μέρες μετά θα αποθεώνεται από ένα κατάμεστο «Μπερναμπέου».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version