Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «οπλοστάσιο» της Γαλλίας πέταξε για το EURO2024 (pic)
EURO 2024

Το «οπλοστάσιο» της Γαλλίας πέταξε για το EURO2024 (pic)

Πλατιά χαμόγελα και μια φωτογραφία γεμάτη ταλέντο από τους Γάλλους!

12.06.2024 | 13:59

Έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη πρόκληση οι «Τρικολόρ». Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν άφησε τα πάτρια εδάφη σήμερα και πέταξε για τη Γερμανία για να βρεθεί στα τελικά του EURO2024. Μπαπέ, Γκριεζμάν, Ζιρού και τα υπόλοιπα παιδιά των Γάλλων υποσχέθηκαν στους συμπατριώτες τους να τα δώσουν όλα με στόχο τίποτα λιγότερο από την κούπα και τη πρώτη θέση στο τουρνουά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντεσάν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σχεδόν όλα τα μεγάλα αστέρια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Προφανώς δεν μπορούσε να τα έχει όλα στη φαρέτρα του. Λογικό να μείνουν αρκετοί ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής εκτός αποστολής. Σήμερα το πρωί οι «Τρικολόρ» πήραν το αεροπλάνο και άφησαν το Παρίσι! Οι διεθνείς θέλησαν να στείλουν το πρώτο τους μήνυμα στους συμπατριώτες τους ενόψει EURO. Μια φωτογραφία με όλους μαζί εντός του αεροπλάνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Διάβασε επίσης: Αμφίβολος ο Τσουαμενί στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο EURO2024

Η αποστολή της Γαλλίας στο EURO2024 

Οι αστέρες είναι πολλοί στις κλήσεις του Ντεσάν και ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μπαπέ, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Γκριεζμάν, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Μεντί, Κονατέ και Κουντέ. Επιπλέον, υπάρχει μία μεγάλη επιστροφή, καθώς ο Καντέ έχει επιστρέψει στις κλήσεις έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Η Γαλλία είναι σε όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 17 Ιουνίου.

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)
Αμυντικοί: Κλος (Μαρσέιγ), Τ. Ερναντές (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φ. Μεντί (Ρεάλ), Παβάρ (Ίντερ), Σαλιμπά (Άρσεναλ), Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ), Φοφανά (Μονακό), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Καντέ (Αλ-Ιτιχάντ), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Ρεάλ), Ζαΐρ-Εμερί (Παρί)
Επιθετικοί: Μπαρκολά (Παρί), Κομάν (Μπάγερν), Ντεμπελέ (Παρί), Ζιρού (Μίλαν), Κολό Μουανί (Παρί), Εμπαπέ (Παρί), Τουράμ (Ίντερ)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version