Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης απαραίτητος και στην Ισπανία ο Νάτσο
EURO 2024

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης απαραίτητος και στην Ισπανία ο Νάτσο

O Λουίς Ντε Λα Φουέντε εμπιστεύεται την κρίση του Κάρλο Αντσελότι και ρίχνει με τη σειρά του στα βαθιά τον Νάτσο.

13.06.2024 | 12:51

Στα 34 του έχει ζήσει ποδοσφαιρικά πράγματα που δεν θα ζήσουν οι περισσότεροι που βρίσκονται σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Νάτσο βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2012 και μεταξύ άλλων – το σημαντικότερο – έχει φθάσει στην κατάκτηση έξι Champions League με τη «Βασίλισσα». Φέτος, στη τελευταία χρονιά του συμβολαίου του – μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει ή θα επεκτείνει τη συνεργασία του – από παίκτης του πάγκου έπεσε στα… βαθιά και βρέθηκε ως βασικός σε κομβικά σημεία της σεζόν για τους Μαδριλένους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η εξαιρετική του παρουσία του έδωσε το διαβατήριο να βρίσκεται και στο προσεχές EURO. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Ισπανία με πρώτο και κύριο αυτό του COPE, ο 34χρονος φλερτάρει τις τελευταίες ώρες με φανέλα βασικού στο εναρκτήριο παιχνίδι των «Φούριας Ρόχας» στο EURO2024 κόντρα στην Κροατία.

Διάβασε επίσης: EURO2024: Με Μπερίσα βασικό η Αλβανία στην ιστορική πρεμιέρα με Ιταλία

Πάει για βασικός με Κροατία ο Νάτσο

Ο Ντε Λα Φουέντε βλέπει τον Λαπόρτ να είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Κροατία λόγω μυϊκού τραυματισμού. Η συνθήκη αυτή φέρνει ως προτεραιότητα στο μυαλό του Ισπανού τον έμπειρο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει πως ο Νάτσο έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του τη φετινή σεζόν και πως μπορεί να σταθεί επάξια στον ρόλο. Πιθανόν να δούμε τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ να παίζει έχοντας πλάι του τον Λε Νορμάντ της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Από κει και πέρα οι Ισπανοί δε φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα. Θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο EURO και να κερδίσουν τους Κροάτες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version