Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντεμπελέ για Μπαπέ: «Κανένα σοκ! Ο τύπος ήταν Ρεάλ από πιτσιρικάς…»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ντεμπελέ για Μπαπέ: «Κανένα σοκ! Ο τύπος ήταν Ρεάλ από πιτσιρικάς…»

Ο Ντεμπελέ με δηλώσεις αναφέρθηκε στην μετακίνηση του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

13.06.2024 | 17:51

Η μεταγραφή του Κίλιαν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η… μεταγραφή της 10ετίας! Οι Μαδριλένοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν εκ των κορυφαίων (αν όχι τον κορυφαίο) ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Φυσικά και η απόφαση του Μπαπέ να μετακομίσει στο Μπερναμπέου… δεν ήταν και τόσο σοκαριστική για τους κοντινούς του ανθρώπου.

Από την πλευρά του ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, Ουσμάν Ντεμπελέ, υποστήριξε πως ο Μπαπέ ήταν φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης από μικρός, καθώς είχε αφίσες των Μαδριλένων στο σπίτι του!

«Δεν με σόκαρε που ο Μπαπέ υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε αφίσες της Ρεάλ στο δωμάτιό του όταν ήταν μικρός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στην συνέχεια ο Ντεμπελέ μίλησε και για τους Γάλλους πολίτες… πετώντας μια σπόντα για τον τρόπο που ψηφίζουν, κάνοντας και ένα πολιτικό σχόλιο…

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να πάρω θέση αλλά… για την κατάσταση στη Γαλλία ο κώδωνας του κινδύνου κρούει εδώ και μήνες. Είδα ότι ένας στους δύο Γάλλους δεν ψηφίζει, πρέπει να κινητοποιηθείτε, θα έρθουν οι βουλευτικές εκλογές», ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version