Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακραία απόφαση στη Ρεάλ – Η 4αδα των αρχηγών… έχει μια μεγάλη έκπληξη!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ακραία απόφαση στη Ρεάλ – Η 4αδα των αρχηγών… έχει μια μεγάλη έκπληξη!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να υπάρχουν δραστικές αλλαγές!

14.06.2024 | 15:26

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, όλοι περιμένουν πως και πως την νέα σεζόν! Στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλος από την κατάκτηση όλων των τίτλων, ενώ… ανυπομονούν για να δουν τον Κίλιαν Μπαπέ με το σήμα της “βασίλισσας” στην καρδιά!

Πάντως υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες για τους Μαδριλένους, καθώς δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα το ρόστερ στο 100%. Ένας από τους παίκτες-αίνιγμα ενόψει της νέας σεζόν είναι και ο Νάτσο, ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ.

Ο Ισπανός στόπερ δεν θα έχει ενεργό ρόλο την νέα σεζόν και η ομάδα τον σπρώχνει διακριτικά προς την έξοδο, με τον ίδιο να έχει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πάντως σε περίπτωση αποχώρησης του Νάτσο, θα μείνει κενή μια θέση στην 4αδα των αρχηγών του συλλόγου, όμως ο Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του!

Συγκεκριμένα ο Φέντε Βαλβέρδε θα είναι αυτός που θα έχει την τιμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ρεάλ, μαζί με τους «παλιούς», Λούκα Μόντριτς, Ντάνι Καρβαχάλ και Λούκας Βάσκεθ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version