Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιβάνα Κνουλ, τι είναι αυτό που φοράς; Όλοι οι Κροάτες την «κάρφωσαν» με τα μάτια τους! (pics)
Φώτο Ημέρας

Ιβάνα Κνουλ, τι είναι αυτό που φοράς; Όλοι οι Κροάτες την «κάρφωσαν» με τα μάτια τους! (pics)

Η Ιβάνα Κνουλ δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της στο Euro της Γερμανίας, προκειμένου να υποστηρίξει την Κροατία στο πρώτο της ματς!

15.06.2024 | 23:14

Η Ιβάνα Κνουλ είναι ο 12ος παίκτης της Κροατίας. Όχι μόνο φέτος στο Euro. Αλλά από το περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Τότε ήταν που την έμαθαν όλοι. Όχι μόνο οι συμπατριώτες της που έχουν να το λένε για το τι κορίτσια βγάζει η Κροατία. Αλλά όλος ο πλανήτης. Κυρίως για τις εμφανίσεις της που ήταν αν μη τι άλλο… πληθωρικές.

Όλοι είχαν την απορία αν θα την έβλεπαν και στη Γερμανία. Εκείνη όχι μόνο δεν απογοήτευσε το κοινό της και τους θαυμαστές της. Αλλά τους έδωσε… τροφή για σχόλια και για πολλά (αδιάκριτα) βλέμματα.

Η Ιβάνα Κνουλ φωτογραφήθηκε μπροστά από το γήπεδο που θα αγωνιζόταν η Κροατία κόντρα στην Ισπανία, φορώντας ένα φόρεμα στα χρώματα της εθνικής ομάδας, όπου όπως ήταν λογικό και επόμενο φορούσε ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ! Πως να μην γίνει και πάλι viral;

Ιδού ο λόγος που η Ιβάνα Κνουλ έγινε και πάλι πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version