Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To μεγάλο αστέρι της Αλβανίας ρεζίλεψε τη χώρα του στο Euro με αυτό το χαστούκι! (vid)
EURO 2024

To μεγάλο αστέρι της Αλβανίας ρεζίλεψε τη χώρα του στο Euro με αυτό το χαστούκι! (vid)

H Αλβανία ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο της ματς στο Euro κόντρα στην Ιταλία, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Σιλβίνιο.

15.06.2024 | 23:34

To Εuro είναι μία από τις πιο δύσκολες και από τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις που υπάρχουν. Όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα στο όνειρο και στο… θαύμα. Άλλωστε το έχουν αποδείξει τόσο η Δανία, όσο και η Ελλάδα το 1992 και το 2004 αντίστοιχα!

Η Αλβανία ήθελε να σοκάρει την Ευρώπη και τον κόσμο. Και τα κατάφερε για μερικά λεπτά στο πρώτο της παιχνίδι στον δεύτερο όμιλο απέναντι στη Ιταλία όταν προηγήθηκε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού.

Αλλά για να πάρει κάποιος έστω και μία νίκη ή μία μονομαχία στο Euro θέλει κάτι παραπάνω από το 100%. Οι Ιταλοί ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, ο Αρμάντο Μπρόγια δεν κατάφερε να δείξει σε πολλές περιπτώσεις τι μπορεί να κάνει ή να πάρει μία μονομαχία.

Γι’ αυτό και σε μία κόντρα του με τον Καλαφιόρι του βγήκε όλη η κούραση και το πάθος, καθώς πριν πέσει έριξε ένα δυνατό χαστούκι στον αντίπαλό του, ο οποίος κράτησε το πρόσωπό του για μερικά δευτερόλεπτα! Σίγουρα ήταν μία κίνηση από τον σούπερ σταρ της Αλβανίας που δεν τον τιμάει ιδιαίτερα!

Μία από τις πιο άσχημες εικόνες και χειρονομίες που έχουμε δει για την ώρα στο φετινό Euro:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version