ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τι είχες Σερβία, τι είχα πάντα! (vid)
Για τα… θηρία τα «λιοντάρια» του Σαουθγκέιτ! (vids)
Η Λειψία εύχεται να μην την πατήσει με την – άκρως ελκυστική – ρήτρα του Ντάνι Όλμο
Ο Έρικσεν παραλίγο το γκολ του Euro: Σκόραρε με απευθείας κόρνερ, αλλά δεν μέτρησε! (vid)
Γαλλία, έτσι δεν πας πουθενά: Χάσαμε το μέτρημα με τις… αστοχίες της! (vids)
Δανός ο πιο πιστός οπαδός της Μπάγερν – ΑΠΙΘΑΝΟ τατουάζ σε όλο του το σώμα (vid)
Από τριάρα σε τριάρα η… Αυστριάρα, θύμα της η Ολλανδία! (vid)
Η Γαλλία πρέπει να αλλάξει πολλά, αλλιώς… (vid)
Σεφτέ και στα Euro ο Μπαπέ, νίκησε με πέναλτι τον Σκορούπσκι (vid)
Ολλανδία – Αυστρία: Ισοφάρισε με πλασεδάρα ο Χάκπο, απάντησε ο Σμιντ για το 1-2! (vid)
Πολωνία, το μεγαλείο είναι στην… εξέδρα σου: Έχασαν την μπάλα οι Γάλλοι με ό,τι είδαν! (vid)
Ο Τσαλχάνογλου τρέλανε τους Ultras της Ίντερ με το όχι στην Μπάγερν!
Νάπολι: Με τόσα πουλάει τον Όσιμεν, μιας και έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του!
Επίσημο: Στην Κόμο ο Αντρέα Μπελότι! (pic)
Ολλανδία – Αυστρία: Αυτογκολάρα ο Μάλεν, 0-1! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2024

Η Δανία προσπάθησε σκληρά αλλά δεν… Έρικσεν κάτω τη Σλοβενία! (vids)

Η Δανία με τη Σλοβενία μας χάρισαν ένα ματς γεμάτο από δυνατές στιγμές και από φάσεις που, όμως, έμελλε να λήξει χωρίς νικητή (1-1).

Η Δανία προσπάθησε σκληρά αλλά δεν… Έρικσεν κάτω τη Σλοβενία! (vids)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν τα τελευταία χρόνια τα έχει δει και τα έχει ζήσει όλα. Κυριολεκτικά. Ο Δανός μεσοεπιθετικός πριν από 1.100 ημέρες παραλίγο να φύγει από αυτό τον μάταιο κόσμο απότομα. Ωστόσο, στο παιχνίδι με τη Σλοβενία ήταν ο ήρωας για την εθνική του ομάδα, αφού χάρη στο δικό του τέρμα η Δανία έκανε το 1-1, όμως, δεν πήρε τη νίκη, αφού οι Σλοβένοι ισοφάρισαν και έκαναν το 1-1 που έμεινε ως το τέλος!

Σπουδαίο παιχνίδι από τον Μπένζαμιν Σέσκο. Ο φορ της Λειψίας έδειξε με πράξεις και όχι με λόγια, γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του, αφού είχε ένα δοκάρι και γενικά έντονη παρουσία στην περιοχή των Σκανδιναβών. Το γκολ της ισοφάρισης για τους Σλοβένους σημείωσε ο Ντάνζα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Δανία ήταν αυτή που είχε όρεξη να δημιουργήσει και βγει μπροστά. Όμως και η Σλοβενία μόνο αμυντικά δεν έπαιζε θα μπορούσε να πει κάποιος με την παρέα του Σπόραρ να ψάχνει τρόπους για να έχει την μπάλα στα πόδια της και γενικότερα την κυκλοφορία. Αυτό, όμως, δεν ήταν εύκολο.

Όπως δεν ήταν εύκολο για την άμυνα της Δανίας να βρει τρόπους και λύσεις για να περιορίσει τον Σέσκο. Ο νεαρός στράικερ μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα τόσο με τα δυνατά του σουτ από μακρινή απόσταση, όσο και από κοντά είτε με κεφαλιά, είτε με άλλο τρόπο. H πρώτη καλή φάση του ματς ανήκε στους Σλοβένους στο 16′ που απείλησαν με μακρινό σουτ του Σέσκο. Η απάντηση της Δανίας ήταν ιδανική. Μιας και στο 17′ όχι μόνο κατάφερε να πατήσει περιοχή αλλά και να πάρει το προβάδισμα με τον Έρικσεν.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβασε με υπέροχο τρόπο την μπάλα, μετά από πάσα του Γουίντ και από κοντά με το «μυτάκι» νίκησε τον Όμπλακ. Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό, ώστε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση στους Δανούς που έδειχναν να φτάνουν πιο εύκολα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και γενικότερα να είναι πιο αποφασιστικοί για δεύτερο τέρμα που δεν ερχόταν.

Στο δεύτερο μέρος η Δανία έριξε τον ρυθμό και είδε αυτό να μην της βγαίνει σε καλό. Η Σλοβενία το εκμεταλλεύτηκε και ανέβασε την πίεσή της και γενικότερα το pressing της. Κάτι που φαινόταν ολοένα και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα με τους Σλοβένους να απειλούν είτε με μακρινά σουτ του Σέσκο, είτε με κάποιες προσπάθειες του Σπόραρ με τον φορ του Παναθηναϊκού να μην βρίσκει δίχτυα. Στο 76′ ο Σέσκο είδε την… ρουκέτα του να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Σμάιχελ.

Αλλά λίγα δευτερόλεπτα ο Ντάνζα έκανε το 1-1 στο 77′ μετά από ωραίο σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα. Αυτό δεν… χάλασε καθόλου τους Σλοβένους που πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ τους! Η Δανία θα μπορούσε πριν το 1-1 να σημειώσει δεύτερο γκολ, όμως, ο Χόιλουντ νικήθηκε από κοντά από τον Όμπλακ. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος με τις δύο εθνικές ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις!



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ