Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μήνυμα… αντεπίθεσης από τον Μόντριτς!
EURO 2024

Μήνυμα… αντεπίθεσης από τον Μόντριτς!

Η Εθνική Κροατίας δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Ισπανία και ο Λούκα Μόντριτς έστειλε το δικό του μήνυμα.

16.06.2024 | 10:28

Η Ισπανία έκανε… πλάκα στην Κροατία στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Euro 2024. Οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι και πήραν εύκολα τη νίκη. Μετά το παιχνίδι, ο αρχηγός της Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, αναγνώρισε ότι το ματς με την Ισπανία ήταν απογοητευτικό, αλλά παραμένει αισιόδοξος ότι η Εθνική του θα βγάλει αντίδραση και θα δείξει χαρακτήρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ήταν απλώς μια από εκείνες τις ημέρες όπου τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μας έλειπε η ενέργεια, η επιθετικότητα και ήμασταν πολύ μακριά από τους παίκτες τους. Δεχτήκαμε τρία γκολ πολύ εύκολα», δήλωσε ο Μόντριτς στην «HRT».

Ο Μόντριτς έστειλε το δικό του μήνυμα

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ βελτιωμένο, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η μπάλα απλά δεν ήθελε να μπει μέσα. Κάθε σουτ που έκαναν φαινόταν να βρίσκει το πίσω μέρος της εστίας. Ήταν μια άξια νίκη γι’ αυτούς. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιωθούμε σημαντικά. Ίσως δεν είναι εντελώς αρνητικό το γεγονός ότι τώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες μας.

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι Ισπανοί δεν μας εξέπληξαν. Ξέραμε ότι στόχος τους ήταν να κυριαρχήσουν στην κατοχή της μπάλας και να ελέγξουν το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε επιθετικοί και κοντά στους παίκτες τους. Το να παίζεις παθητικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ισπανία είναι απίστευτα δύσκολο. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά την ποιότητα και τον χαρακτήρα μας.

Διαβάστε επίσης: Ιβάνα Κνουλ, τι είναι αυτό που φοράς; Όλοι οι Κροάτες την «κάρφωσαν» με τα μάτια τους! (pics)

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για εμάς. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να αναλύσουμε τα λάθη μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληξε ο Μόντριτς.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version