Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μυθική πρόταση στον Γκουαρντιόλα – Έτσι τον κρατάει για πάντα η Σίτι!»
Μάντσεστερ Σίτι

«Μυθική πρόταση στον Γκουαρντιόλα – Έτσι τον κρατάει για πάντα η Σίτι!»

Σύμφωνα με την Mirror, η Μάντσεστερ Σίτι κάνει το all-in για να κρατήσει για πάντα τον Γκουαρντιόλα!

16.06.2024 | 16:52

Η Μάντσεστερ Σίτι έχιε βρει την υγεία της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο και έχει πετύχει όλους τους στόχους της τα τελευταία χρόνια, όντας στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Φυσικά το μεγάλο ερώτημα για τους πρωταθλητές της Premier League είναι το τι θα κάνουν μετά το καλοκαίρι του 2025, καθώς το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με την Σίτι λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην δείχνει διατεθειμένος να επεκτείνει την συνεργασία του με τους Άγγλους.

Πάντως σύμφωνα με την Mirror, η διοίκηση της Σίτι ετοιμάζει την μεγάλη της αντεπίθεση, προκειμένου να πείσει εν τέλει τον έμπειρο κόουτς να παραμείνει!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα, δίνοντας του ετήσιο μισθό που θα αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως. Κάτι παρόμοιο δεν έχουμε ξαναδεί σε ομάδα της Ευρώπης!

Φυσικά μιλάμε για μια πρόταση που σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τον Γκουαρντιόλα, με την Σίτι να δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως θέλει να τον κρατήσει για πάντα στο Μάντσεστερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version