Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλη η Ευρώπη παραμιλάει με την εξέδρα των Αλβανών: Το χειροκρότημα στο τέλος λέει πολλά! (vids)
EURO 2024

Όλη η Ευρώπη παραμιλάει με την εξέδρα των Αλβανών: Το χειροκρότημα στο τέλος λέει πολλά! (vids)

Το χειροκρότημα των Αλβανών ήταν εκείνο που κέρδισε τις καρδιές των Ευρωπαίων, αλλά και των φίλων της Ιταλίας στο τέλος του αγώνα!

16.06.2024 | 00:48

Η Αλβανία έφτασε πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Σε μία ιστορική ισοπαλία. Όμως, αυτή δεν ήρθε ποτέ στην πρεμιέρα τους στον δεύτερο όμιλο του Euro 2024.

Οι παίκτες του Σιλβίνιο ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά και πήραν το προβάδισμα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την Ιταλία να κάνει αρχικά το 1-1 και λίγο αργότερα το 2-1 και εν τέλει να παίρνει τη νίκη.

Η Αλβανία, όμως, είχε δίπλα της πολύ κόσμο. Παραπάνω από 40.000 Αλβανοί έδωσαν το «παρών» στο Ντόρτμουντ, ώστε να δώσουν την ώθηση που τόσο πολύ ήθελαν και αναζητούσαν οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος. Μάλιστα, στο τέλος της αναμέτρησης όλοι οι παίκτες της εθνικής Αλβανίας πήγαν στις εξέδρες, όπου γνώρισαν την αποθέωση παρά το γεγονός ότι έχασαν!

Το χειροκρότημα των Αλβανών, μετά το τέλος της αναμέτρησης που λέει πολλά:










Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version