Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ και Σίτι μονομαχούν για το wonderkid της Ρίβερ Πλέιτ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ και Σίτι μονομαχούν για το wonderkid της Ρίβερ Πλέιτ!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον αστέρα της Ρίβερ Πλέιτ.

16.06.2024 | 11:19

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται έτοιμη να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Φράνκο Μασταντουόνο, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 16χρονος μέσος έχει ήδη ξεχωρίσει στην Αργεντινή, έχοντας φέτος 18 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του, η Ρίβερ Πλέιτ έχει συμπεριλάβει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών.

Το ποσό αυτό δεν πτόησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, σύμφωνα με το «SPORT», έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τον Μασταντουόνο. Τις διαπραγματεύσεις έχει καθοδηγήσει ο Τζούνι Καλαφάτ, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι πιστεύεται ότι ετοιμάζει μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής για την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού, με στόχο να… καταστρέψει τα σχέδια της Ρεάλ.

Ρεάλ και Σίτι θα τα δώσουν όλα για τον νεαρό παίκτη

Η Σίτι ελπίζει να αξιοποιήσει τις επιτυχημένες προηγούμενες συμφωνίες της με τη Ρίβερ Πλέιτ για να εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη. Στο πρόσφατο παρελθόν απέκτησε τον Χούλιαν Άλβαρες ενώ φέτος ο Κλαούντιο Ετσεβέρι εντάχθηκε στη Σίτι από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Φυσικά, το ποσό της ρήτρας δε θα αποτελέσει πρόβλημα ούτε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ούτε τη Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, φαίνεται πως όλα θα κριθούν από τους προσωπικούς όρους και το ποια ομάδα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή αλλά φυσικά και από το ποιο πρότζεκτ θα προτιμήσει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Athletic: Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει στο στόχαστρο – και – τον Άλβαρεζ της Σίτι

Θυμίζουμε πως ο 16χρονος έχει συμβόλαιο με τη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και αυτή είναι η μόνη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί, καθώς βγήκε από τις ακαδημίες της. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια (526 λεπτά) και έχει βρει 2 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Τέλος, θυμίζουμε πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version