Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Υπέροχη κίνηση: Ο Πάβλοβιτς έχασε το Euro και η Μπάγερν του ανανέωσε το συμβόλαιο!
Μπάγερν Μονάχου

Υπέροχη κίνηση: Ο Πάβλοβιτς έχασε το Euro και η Μπάγερν του ανανέωσε το συμβόλαιο!

Η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του Πάβλοβιτς.

16.06.2024 | 13:06

Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και πέρσι ανέβηκε στην ανδρική ομάδα. Ο σύλλογος πιστεύει στον 20χρονο αμυντικό χαφ και για αυτό προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγερ ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2029, με τον παίκτη λόγω αμυγδαλίτιδας να χάνει το Euro 2024. Έτσι, οι Βαυαροί έδειξαν πως τον έχουν στα πλάνα τους για το μέλλον.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

«Η Μπάγερν επέκτεινε το συμβόλαιο του 20χρονου Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς μέχρι τις 30 Ιουνίου 2029. Ο γεννημένος στο Μόναχο μέσος αγωνίζεται στην ομάδα με τα περισσότερα Πρωταθλήματα από την ηλικία των επτά ετών και την περασμένη σεζόν εδραίωσε τη θέση του στην πρώτη ομάδα.

Μαξ Έμπερλ, μέλος του αθλητικού συμβουλίου της Μπάγερ: “Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς είναι ο ιδανικός παίκτης – τόσο για εμάς όσο και στα μάτια των οπαδών της Μπάγερν: γεννήθηκε στο Μόναχο, ξεκίνησε στην Μπάγερν σε νεαρή ηλικία και έφτασε μέχρι την κορυφή. Αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορεί κανείς να προωθηθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Παίκτες όπως αυτός είναι θεμελιώδεις για την ταυτότητα της Μπάγερν και ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς προωθούμε τα νεαρά ταλέντα στις ακαδημίες. Θέλουμε ο Άλεξ να γίνει ένα πρόσωπο για το μέλλον της ομάδας μας”.

Κρίστοφ Φρόιντ, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν: “Ήταν υπέροχο να παρακολουθούμε την απίστευτη εξέλιξη του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς τους τελευταίους μήνες. Καθιερώθηκε αμέσως ως βασικό μέλος της πρώτης ομάδας από την πρώτη κιόλας σεζόν του και μάλιστα συνέχισε να παίζει για την Εθνική του ομάδα. Μπορεί να είναι νέος, αλλά εκπέμπει ηρεμία και δίνει στην ομάδα μια αίσθηση ασφάλειας. Κουβαλάει την Μπάγερν στην καρδιά του και ανυπομονούμε για τα επόμενα χρόνια”.

Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς: “Δυστυχώς, αυτή η αμυγδαλίτιδα μου στέρησε το όνειρο να παίξω στο Euro στην έδρα μου, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό – αλλά είμαι ενθουσιασμένος που το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν επεκτάθηκε μέχρι το 2029. Αυτό δείχνει ότι ο σύλλογος έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, την οποία ανυπομονώ να ανταποδώσω. Η Μπάγερν είναι το σπίτι μου. Είμαι περήφανος, χαρούμενος και ευγνώμων, θέλω να κερδίσω τρόπαια με την ομάδα και να συνεχίσω την προσωπική μου εξέλιξη”.

Διαβάστε επίσης: Οι δυο πανάκριβες προτάσεις της Μπάγερν που αρνήθηκε η Μπαρτσελόνα για Αραούχο!

Το εγχώριο ταλέντο από το Μόναχο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της SC Fürstenfeldbruck πριν πάει στην Μπάγερν το 2011. Ο Πάβλοβιτς πέρασε από όλες τις ομάδες υποδομής και υπέγραψε επαγγελματικούς όρους, αφού άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εφεδρική ομάδα στην τέταρτη κατηγορία του περιφερειακού Πρωταθλήματος. Από εκεί πήγε στην κατάκτηση του γερμανικού Πρωταθλήματος 2022/23 και έχει 22 συμμετοχές σε ανταγωνιστικούς αγώνες (2 γκολ). Ο πρώην παίκτης της Εθνικής Νέων έκανε το πλήρες διεθνές ντεμπούτο του με τη Γερμανία στις 3 Ιουνίου εναντίον της Ουκρανίας και αρχικά κλήθηκε στην αποστολή των διοργανωτών για το Euro του 2024 στην πατρίδα του».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version