Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο μας κάνει πλάκα – Ο μεγάλος του στόχος μετά το EURO (vid)
EURO 2024

Ο Κριστιάνο μας κάνει πλάκα – Ο μεγάλος του στόχος μετά το EURO (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως... έχει άγριες διαθέσεις για το μέλλον!

17.06.2024 | 16:17

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας είναι πανέτοιμη για το σπουδαίο EURO και μεγάλος στόχος του Κριστιάνο Ρονάλντο και των συμπαικτών του είναι να φέρουν ξανά τον τίτλο στην χώρα τους. Μάλιστα, είναι κάτι που δεν κρύβει και ο μεγάλος ηγέτης των Πορτογάλων…

Ο Κριστιάνο με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Γερμανία, τόνισε πως η κατάκτηση του EURO και μόνο… είναι στο μυαλό του.

Στα 39 του χρόνια, αρκετά ΜΜΕ θεωρούν πως είναι το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την εθνική του ομάδα, όμως ο σούπερ σταρ της Αλ-Νασρ έχει διαφορετικές διαθέσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει η RELEVO, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και μεγάλος του στόχος είναι να δώσει κανονικά το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

Το συγκεκριμένο Μέσο, αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο το έχει ήδη δηλώσει στους συμπαίκτες του, αναφερόμενο σε πηγές από τα αποδυτήρια της ομάδας. Το 2026 ο Κριστιάνο θα είναι 41 ετών όμως και φέτος έχει αποδείξει πως το.. .έχει ακόμα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version