Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με μάσκα στο υπόλοιπο του EURO2024 ο Μπαπέ – Έσπασε την μύτη του ο Γάλλος (vid)
EURO 2024

Με μάσκα στο υπόλοιπο του EURO2024 ο Μπαπέ – Έσπασε την μύτη του ο Γάλλος (vid)

Οι Γάλλοι μιλούν για σοβαρό τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ στην μύτη! Μιλούν για κάταγμα και για... μάσκα στη συνέχεια του τουρνουά.

18.06.2024 | 00:31

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν αυτή τη στιγμή, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Αυστρία τα διεθνή ΜΜΕ. Ο Κιλιάν Μπαπέ αποχώρησε με τραυματισμό από την αναμέτρηση με τον Γάλλο σούπερ σταρ να χτυπά άσχημα στη μύτη μετά τη σύγκρουση του με τον αμυντικό της Αυστρίας, Κέβιν Ντάνσο.

Κάνε LIKE στη στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 25χρονος επιθετικός προσπάθησε να πάρει τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή της Αυστρίας. Στην προσγείωσή του βρήκε με πολύ δύναμη στον ώμο του Ντάνσο και χτύπησε άσχημα την μύτη του. Μερικά λεπτά μετά αντικαταστάθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάν με την κάμερα να τον πλησιάζει διαρκώς και να δείχνει την μεγάλη ζημιά που υπέστη στη μύτη του.

Διάβασε επίσης: Ο Μπαπέ έβαλε… νίτρο αλλά έχασε αυτό που για την κλάση του δε χάνεται (vid)

Επιβεβαίωσε τη ζημιά ο Ντεσάν – Πιθανότατα με μάσκα στο υπόλοιπο του EURO ο Μπαπέ

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας για την κατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος προπονητής τόνισε πως ο τραυματισμός φαίνεται σοβαρός. Από την πληροφόρηση που έχει αποκαλύπτει πως η μύτη του Μπαπέ έχει σπάσει κάτι που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής του θα συνεχίσει μάλλον με μάσκα στο υπόλοιπο τουρνουά.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version