Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ασφυκτικό πρέσινγκ της Λίβερπουλ στον στόπερ που λατρεύει η Ρεάλ Μαδρίτης!
Λίβερπουλ

Ασφυκτικό πρέσινγκ της Λίβερπουλ στον στόπερ που λατρεύει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Άρνε Σλοτ έχει ζητήσει την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και η διοίκηση της Λίβερπουλ μπαίνει σε μάχη με τη Ρεάλ για να του φέρει μια εξαιρετική περίπτωση.

19.06.2024 | 14:28

Η Λίβερπουλ χαράζει την νέα της στρατηγική με μπροστάρη τον νέο της προπονητή, Άρνε Σλοτ! Ο Ολλανδός τεχνικός αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Διαδέχεται τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και καλείται να σηκώσει στις πλάτες του μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Μια ομάδα που με τον Κλοπ σε θέση καπετάνιου τα τελευταία χρόνια επανασυστήθηκε στο ευρύ κοινό και κατέγραψε μεγάλες επιτυχίες σε Αγγλία και Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Είναι σαφές πως η διοίκηση της Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να στηρίξει αρκετά τον Σλοτ σε όλα τα επίπεδα. Πολύ δε στα μεταγραφικά. Οι «Κόκκινοι» ετοιμάζονται να επενδύσουν μεγάλα ποσά και να καλύψουν όλες τις επιθυμίες του νέου προπονητή της ομάδας. Τα ρεπορτάζ τις τελευταίες εβδομάδες τοποθετούν όλο και περισσότερα ονόματα στο κάδρο της Λίβερπουλ. Στην Ισπανία, η MARCA αναφέρει πως ο βρετανικός σύλλογος έχει μπει δυναμικά τις τελευταίες ημέρες στη μάχη της απόκτησης των δικαιωμάτων του άσσου της Λιλ, Λένι Γιόρο.

Διάβασε επίσης: Έδωσε εντολή ο Φλικ – Ο Ντέκο φέρνει τον αγαπημένο του Κλοπ!

Ο Γιόρο θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά…

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν στο Σαμπιονά με τους «Λιλουά». Μοιραία βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ποδοσφαιρικών δυνάμεων με πρώτη και καλύτερη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» έχει δείξει διάθεση να παλέψει μέχρι τέλους την περίπτωσή του ωστόσο θεωρεί πως είναι πολλά τα 40+ εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Λιλ.

Το ρεπορτάζ της MARCA αναφέρει πως ο παίκτης – για την ώρα –  ψηφίζει Ρεάλ όμως όσο περνά ο χρόνος και οι Μαδριλένοι δεν ανταποκρίνονται τόσο η Λίβερπουλ αυξάνει τις πιθανότητές της. Οι «Κόκκινοι» βλέπουν στο πρόσωπο του Γιόρο τον μελλοντικό τους ηγέτη στην άμυνα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version