Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκιουλέρ: «Έχω πολλά ακόμη όνειρα να πραγματοποιήσω»
EURO 2024

Γκιουλέρ: «Έχω πολλά ακόμη όνειρα να πραγματοποιήσω»

Ο Αρντά Γκιουλέρ δεν πετάει στα σύννεφα! Παραμένει προσγειωμένος και μετά την γκολάρα του με τη Γεωργία ανεβάζει κι άλλο τον πήχη.

19.06.2024 | 10:35

Το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ λάμπει και φωτίζει την εθνική ομάδα της Τουρκίας! Ο 19χρονος επιτελικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον εναρκτήριο αγώνα των Τούρκων στο EURO2024. Με την μαγική του γκολάρα συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η χώρα του να ξεκινήσει με το… δεξί στη διοργάνωση και να επικρατήσει της πρωτάρας Γεωργίας με 3-1 στο Ντόρτμουντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένα γκολ ποίημα από τον νεαρό αστέρα που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ένα σουτ από τα 26 μέτρα που τίναξε το τέρμα της Γεωργίας και έγραψε στο 65′ το 2-1. Όλα τα φλας δικαίως έπεσαν πάνω στον Τούρκο ποδοσφαιριστή. Ο Γκιουλέρ πήρε όλη τη λάμψη! Για εκείνον συνεχίζεται μια μαγική σεζόν, η οποία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε επίσης: Ο Γιαμάλ ευχήθηκε μια μεταγραφή που δύσκολα θα πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα

 


Σύσσωμοι οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης έτρεξαν μέσω των social media να τον αποθεώσουν για το εκπληκτικό του γκολ κόντρα στους Γεωργιανούς. Το πρώτο τέρμα του σε EURO! Το ίδιο έκανε και ο προπονητής του στη «Βασίλισσα», Κάρλο Αντσελότι. Ο Αρντά Γκιουλέρ αναφέρθηκε σε αυτούς στις δηλώσεις του τονίζοντας παράλληλα πως τα όνειρα δεν σταματούν.

Ο Αρντά Γκιουλέρ έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται περισσότερα

Μερικοί από τους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ Μαδρίτης μου έδωσαν συγχαρητήρια. Μου ευχήθηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Το ίδιο και ο Κάρλο Αντσελότι. Είμαι ευτυχής που τους έχω δίπλα μου. Τα όνειρά μου δεν έχουν γίνει όλα πραγματικότητα. Έχω κι άλλα στο μυαλό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μικρός!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version