Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί πολιορκεί τη Λιόν για τον κορυφαίο παίκτη της!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί πολιορκεί τη Λιόν για τον κορυφαίο παίκτη της!

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Γαλλίας, «L' Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στοχεύσει στον πολυτιμότερο παίκτη της Λιόν.

19.06.2024 | 20:04

Από τα τσικό της Λιόν, πόλη όπου έχει γεννηθεί κιόλας, ο Ραγιάν Τσερκί είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 20χρονος επιτελικός χαφ αποτελεί τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή της Ολιμπίκ Λιόν με 25 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο αν δει η ομάδα του να έρχεται, θα τον τυλίξει σε συσκευασία δώρου και θα τον δώσει. Για τον λόγο ότι το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου και ακόμα δεν έχει γίνει κάτι που θα οδηγήσει σε ανανέωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αλγερινής καταγωγής Γάλλος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός Euro 2024 λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει στους «τρικολόρ». Όμως, θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εκτός απροόπτου! Η Λιόν από πλευράς της τερμάτισε 6η στη Ligue 1 φέτος παρόλο που έκανε κάκιστο μισό στη σεζόν. Μέχρι και για υποβιβασμό μίλαγαν στη Γαλλία κι όχι μόνο. Εν τέλει η Ολιμπίκ πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Παρί δεν προσφέρει τα 25 εκατ. ευρώ, αλλά 15+3 ως μπόνους. Λιγότερο ποσό από το αναγκαίο, αλλά η Λιόν θα κοιτάξει να τον πουλήσει όσο όσο αν δεν τον ανανεώσει. Έτσι ώστε του χρόνου να μην τον χάσει ελεύθερο. Τη σεζόν που τελείωσε, ο Τσερκί είχε τρία γκολ και εννιά ασίστ σε 39 συμμετοχές με τη φανέλα της Λιόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version