Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η συγκίνηση του Σέρζιο Κονσεϊσάο στο ιστορικό γκολ του γιού του (vid)
EURO 2024

Η συγκίνηση του Σέρζιο Κονσεϊσάο στο ιστορικό γκολ του γιού του (vid)

Περήφανος μπαμπάς ο Σέρζιο Κονσεϊσάο είδε τον γιο του να γράφει ιστορία και να λυτρώνει τη χώρα τους!

19.06.2024 | 12:24

Δεν είναι και λίγο αυτό που συνέβη χθες βράδυ στο Πορτογαλία – Τσεχία που διεξήχθη στη Λειψία! Οι Ίβηρες βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως κατάφεραν και βρήκαν αντίδραση και τα ψυχικά αποθέματα να φθάσουν στην μεγάλη ανατροπή. Πήραν τη νίκη και ξεκίνησαν με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις τους στο EURO2024 ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ήρωας για τους Πορτογάλους ο 21χρονος Φρανσίσκο Κονσεϊσάο. Ο νεαρός μπήκε στο παιχνίδι λίγο πριν τις καθυστερήσεις και μέσα σε ένα λεπτό, με μια επαφή στη μπάλα έδωσε την μεγαλειώδη νίκη στην χώρα του. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα στο χορτάρι από τους Ίβηρες και ακόμη περισσότερο στις εξέδρες της Red Bull Arena.

Διάβασε επίσης: Γκιουλέρ: «Έχω πολλά ακόμη όνειρα να πραγματοποιήσω»

 


Το κοντινό πλασέ του Κονσεϊσάο νίκησε τον Στάνεκ και τους Τσέχους. Αυτό ήταν το παρθενικό τέρμα του νεαρού επιθετικού σε τελικά EURO. Στις εξέδρες του γηπέδου βρισκόταν και ο πατέρας του. Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο περιχαρής και περήφανος για το κατόρθωμα του γιου του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Μέχρι πρότινος οι δύο τους βρίσκονταν παρέα στην Πόρτο. Ο ένας ως προπονητής και ο άλλος ως παίκτης της!

Η αντίδραση του Σέρζιο Κονσεϊσάο στο καθοριστικό γκολ του Φρανσίσκο

@pedrobasilio01 Sergio Conceição emotional after his Son scored the Winner yesterday @FC Porto @Portugal #conceicao #euro2024 #cristiano #cr7 #portugal🇵🇹 #ronaldo #sergioconceiçao ♬ original sound – EURO2024

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version