Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το EURO κάνει ζημιά στα ταμεία της Γιουνάιτεντ – 80 εκατ. ευρώ η αξία του στόπερ που θέλει
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το EURO κάνει ζημιά στα ταμεία της Γιουνάιτεντ – 80 εκατ. ευρώ η αξία του στόπερ που θέλει

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν τον ταλαντούχο Βρετανό κεντρικό αμυντικό!

19.06.2024 | 15:01

Είναι γνωστό πως τα μεγάλα τουρνουά εκτοξεύουν την αξία των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν σε αυτά. Ειδικά μάλιστα αν αυτοί καταφέρνουν και διακρίνονται. Τόσο η τιμή τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο πολλαπλασιάζεται. Οι μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – σε συλλογικό επίπεδο – έχουν στραμμένη τη προσοχή τους στο EURO2024. Οι σκάουτερς δεν χάνουν παιχνίδι και ποδοσφαιριστή από τα μάτια τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχοντας γεμάτο ρεζερβουάρ θέλουν να προκαλέσουν θόρυβο στην αγορά αποκτώντας ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία. Τα ραντάρ της βρετανικής ομάδας έχουν πέσει πάνω σε πολλές περιπτώσεις. Μία από αυτές βρίσκεται στην εθνική ομάδας της χώρας τους. Η Γιουνάιτεντ επιδιώκει εβδομάδες τώρα την απόκτηση των δικαιωμάτων του κεντρικού αμυντικού της Κρίσταλ Πάλας και της Εθνικής Αγγλίας, Μαρκ Γκουεχί.

Διάβασε επίσης: O Ολίσε γίνεται «μπλε» και πετά στα… σκουπίδια την επένδυση της Τσέλσι

 


Εκτοξεύεται η τιμή του Γκουεχί – Ζητά τεράστιο ποσό η Κρίσταλ Πάλας

Ο 23χρονος αποτέλεσε βασική επιλογή της Αγγλίας στο εναρκτήριο παιχνίδι στο EURO με τη Σερβία και τα πήγε περίφημα κόντρα σε Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς. Η χρονιά αυτή βρίσκει τον ταλαντούχο στόπερ στα καλύτερά του. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Κρίσταλ Πάλας στην Premier League, παίζει βασικός στα «Τρία Λιοντάρια» και παράλληλα φλερτάρει με μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κλείσει την συμφωνία με τους «Αετούς» όμως η διοίκηση της Πάλας δε βιάζεται. Αντιθέτως βλέπει την τιμή του παίκτη της να ανεβαίνει και με τις απαιτήσεις της βάζει δύσκολα στους «Κόκκινους Διαβόλους». Αυτή τη στιγμή οι Λονδρέζοι κοστολογούν τον Γκουεχί στα 80 εκατομμύρια ευρώ…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version