Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αδικαιολόγητος ο Σάουθγκεϊτ, έχει ξεχάσει στον πάγκο το αστέρι του!
EURO 2024

Αδικαιολόγητος ο Σάουθγκεϊτ, έχει ξεχάσει στον πάγκο το αστέρι του!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει πιαστεί στον ύπνο αφήνοντας στον πάγκο τον παίκτη-αποκάλυψη της Αγγλίας.

20.06.2024 | 22:29

Δυο παιχνίδια έχει δώσει ως τώρα στο Euro 2024 η Αγγλία και δεν έχει εντυπωσιάσει. Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι εκ των φαβορί της διοργάνωσης, ακόμα μιας για να είμαστε ακριβείς. Ο Άγγλος προπονητής έχει δηλώσει ότι αν δεν κατακτήσει το Euro θα αποχωρήσει από τον αγγλικό πάγκο. Με τις επιλογές που κάνει πάντως, αυτό είναι σίγουρο παρότι τα «τρία λιοντάρια» έχουν τέσσερις βαθμούς μετά το 1-0 επί της Σερβίας και το 1-1 με τη Δανία σήμερα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μια εκ των επιλογών δεν είναι άλλη από τον Κόουλ Πάλμερ. Ο άσος της Τσέλσι έκανε μαγική σεζόν, αντιστρόφως ανάλογη με της ομάδας του. Μέτρησε 25 γκολ και 15 ασίστ σε 45 εμφανίσεις με τους μπλε του Λονδίνου και δίκαια πήρε την κλήση για το Εuro. Ωστόσο, στα δυο πρώτα ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, τον έχει φάει ο πάγκος! Ο Σάουθγκεϊτ δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και πάμε να δούμε γιατί.

Η δύσκολη θέση του Σάουθγκεϊτ

Τυπικά ο Πάλμερ παίζει επιτελικός χαφ, όμως μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά. Επτά φορές τη σεζόν που πέρασε μάλιστα, έπαιξε και ως σέντερ φορ στην Τσέλσι. Ως επιθετικός μέσος είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και δεν πρόκειται να φύγει από εκεί ο κόσμος να χαλάσει. Δεξιά υπάρχει ο Μπουκάγιο Σάκα που επίσης έκανε καλή σεζόν με την Άρσεναλ. Ο Σάουθγκεϊτ ποντάρει στην εκρηκτικότητα του Σάκα και του Φιλ Φόντεν ο οποίος παίζει αριστερά. Ενώ ο σέντερ φορ είναι ο Χάρι Κέιν που επίσης θεωρείται «καρφωμένος» στην ενδεκάδα.

Κάπως έτσι στερεύουν οι επιλογές και μοιραία ο Πάλμερ μένει εκτός. Κάλλιστα βέβαια ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας θα μπορούσε να βάλει τον άσο της Τσέλσι στη θέση του Σάκα. Έστω να το δοκιμάσει στο τρίτο ματς με τη Σλοβενία. Όμως, το κακό έχει παραγίνει, μιας και ο Πάλμερ δεν μπαίνει ούτε αλλαγή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version