Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: «Κλείδωσε» η τεράστια μεταγραφή – Πλέον θα τρομάζει και η άμυνα της Σίτι!
Άρσεναλ

Άρσεναλ: «Κλείδωσε» η τεράστια μεταγραφή – Πλέον θα τρομάζει και η άμυνα της Σίτι!

Στην Άρσεναλ είναι πολύ κοντά πλέον στην απόκτηση του Γιόκερες και απομένουν λεπτομέρειες!

20.06.2024 | 17:14

Η Άρσεναλ είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει την διαφορά, καθώς και την περσινή σεζόν ήταν εμφανέστατο το πρόβλημα στο κέντρο της επίθεσης.

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξεχωρίσει αρκετά ονόματα, για το κέντρο της επίθεσης, όμως το όνομα του Γιόκερες είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και το σίριαλ φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για τους Λονδρέζους!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν Μέσα της Πορτογαλίας και της Αγγλίας!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Άρσεναλ πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Βίκτορ Γιόκερες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο νεαρός σταρ τα έχει ήδη βρει σε όλα με τους “κανονιέρηδες” και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα τα επίπεδα. Το μοναδικό εμπόδιο πλέον είναι οι απαιτήσεις των Πορτογάλων. Η Σπόρτινγκ ζητάει… όλο το ποσό άμεσα και η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες!

Θα είναι μια μεταγραφή που θα αλλάξει τον χάρτη της Premier League, με την Άρσεναλ να βάζει έναν εκ των κορυφαίων φορ της Ευρώπης στο ρόστερ της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version