Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγινε η αποκάλυψη: Αυτή είναι η μάσκα του Μπαπέ! (pic)
EURO 2024

Έγινε η αποκάλυψη: Αυτή είναι η μάσκα του Μπαπέ! (pic)

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνίζεται με μάσκα στο υπόλοιπο Euro 2024 και την φορέσε για πρώτη φορά.

20.06.2024 | 19:52

Στο παιχνίδι της Εθνικής Γαλλίας με την Αυστρία ο Κιλιάν Μπαπέ συγκρούστηκε με τον Κέβιν Ντάνσο και χτύπησε σοβαρά. Πιο συγκεκριμένα, ο αστέρας των Γάλλων πήγε να πάρει μία κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Αυστρίας αλλά βρήκε με δύναμη στον ώμο του αντίπάλου του και τραυματίστηκε. Μάλιστα, μετά έγινε και αλλαγή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αφού τελείωσε η αναμέτρηση, ο Ντεσάν επιβεβαίωσε πως ο τραυματισμός του Μπαπέ είναι σοβαρός, καθώς έσπασε η μύτη του. Στην αρχή υπήρχε ο φόβος πως θα αποχωρούσε από το τουρνουά αλλά ο Μπαπέ αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνιστεί κανονικά στο Euro φορώντας μάσκα

Ο Μπαπέ ούτε που σκέφτηκε το να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και από κοινού με το ιατρικό τιμ της Εθνικής Γαλλίας αποφασίστηκε το να φορέσει τη μάσκα. Μάλιστα, ο επιθετικός έκανε και ανάρτηση στα social media, και ρωτούσε τον κόσμο για ιδέες για τη μάσκα του.

Πλέον, έγινε γνωστή η μάσκα του Γάλλου αστέρα. Φυσικά, έχει τα χρώματα και το σήμα της Εθνικής Γαλλίας, ενώ αναγράφεται και «ΚΜ», δηλαδή τα αρχικά του Μπαπέ. Έτσι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη χώρα του σε ένα ακόμη Euro, πριν φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας της καρδιάς του.

Διαβάστε επίσης: EURO: Κόντρα σε όλους και σε όλα – Για αυτό ο Μπαπέ είναι ο… απόλυτος ηγέτης!

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα η Γαλλία έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα ατην Αυστρία, και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Τώρα ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ολλανδία και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της για τους ομίλους του Euro 2024 με το ματς κόντρα στην Πολωνία.

Δείτε τη φωτογραφία με τη μάσκα του Κιλιάν Μπαπέ:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2024
Exit mobile version