Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Φλικ ζήτησε από την Μπαρτσελόνα το αστέρι της Λεβερκούζεν!
Μπαρτσελόνα

Ο Φλικ ζήτησε από την Μπαρτσελόνα το αστέρι της Λεβερκούζεν!

Μπορεί ο ίδιος ο παίκτης να τονίζει πως πρόκειται απλά για φήμες αλλά φαίνεται πως ο Φλικ τον θέλει στην Μπαρτσελόνα.

20.06.2024 | 19:31

Σε ρεπορτάζ του «Catalunya Radio», ο Οριόλ Ντομενέκ αποκάλυψε ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του δεξιού αμυντικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζέρεμι Φριμπόνγκ. Η Μπαρτσελόνα εξετάζει αυτή τη στιγμή τις επιλογές της για τη θέση του δεξιού μπακ. Οι «Μπλαουγκράνα» θα ήθελαν να διατηρήσουν ως δανεικό τον Ζοάο Κανσέλο, αλλά με τη Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να τον πουλήσει, έχουν αρχίσει να ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Φριμπόνγκ είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως πιθανός υποψήφιος για τη θέση του δεξιού μπακ νωρίτερα αυτό το μήνα. Το έντονο ενδιαφέρον της Φλικ για την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού έχει γίνει πλέον εμφανές. Ο παίκτης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις κατακτήσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου από τις «Ασπιρίνες». Ο 23χρονος ανέδειξε μάλιστα και την επιθετική του δεινότητα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 14 γκολ και 12 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φλικ θέλει στην Μπαρτσελόνα τον Φριμπόνγκ

Η τακτική προσέγγιση του Φλικ δίνει έμφαση στη χρήση επιθετικών αμυντικών που πιέζουν ψηλά στο γήπεδο, καθιστώντας τον Φριμπόνγκ ιδανική επιλογή για το σύστημά του. Αυτό έχει οδηγήσει τον Φλικ να θέσει τον Ολλανδό αμυντικό ως βασικό μεταγραφικό στόχο. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι ο Φλικ βλέπει τον Φριμπόνγκ ως εναλλακτική λύση για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, την οποία σήμερα καταλαμβάνει ο Λαμίν Γιαμάλ, λόγω των επιφυλάξεών του για την απόδοση του Ραφίνια.

Διαβάστε επίσης: Η Μπαρτσελόνα πάει για αμυντικό… τεσσάρων εκατομμυρίων!

Ο Φριμπόνγκ έχει συμβόλαιο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν μέχρι το καλοκαίρι του 2028, αλλά το συμβόλαιό του περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είναι πιο υψηλό από τα 25-30 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο.  Έτσι, η Μπαρτσελόνα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην επιθυμία του προπονητή της ή στην πιο οικονομική λύση.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version