Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γιόρο έστειλε για… σπίρτα τη Λίβερπουλ – Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του Γάλλου
Λίβερπουλ

Ο Γιόρο έστειλε για… σπίρτα τη Λίβερπουλ – Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του Γάλλου

Ο ένας μετά τον άλλον! Η ταλεντάρα της Λιλ άδειασε τη Λίβερπουλ περιμένοντας καρτερικά την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

20.06.2024 | 11:51

Είναι ένα από τα στόπερ του μέλλοντος! Οι φετινές του ολοκληρωτικές εμφανίσεις στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Λιλ μαγνήτισαν τα βλέμματα. Ο 18χρονος Λένι Γιόρο είναι το next big thing του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης που – πιθανότατα – θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα πείτε πως είμαστε υπερβολικοί όμως η παρουσία του είναι τέτοια που δεν παίρνει κάτι λιγότερο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δεν είναι τυχαίο πως ο ένας μετά τον άλλον οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη μπαίνουν στη σειρά για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του από τη Λιλ. Ο νεαρός έχει βρεθεί στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες καθώς ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ δίνουν μάχη για την απόκτησή του. Η Λιλ δείχνει να μη βιάζεται και περιμένει καρτερικά μια πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να ενδώσει.

Διάβασε επίσης: Τρελαμένος με Μπαπέ ο Βαλβέρδε: «Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ρεάλ Μαδρίτης και τίποτα άλλο για τον Γιόρο

Χθες τα βρετανικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν το δυναμικό μπάσιμο της Λίβερπουλ στην υπόθεση. Ο νέος τεχνικός των «Κόκκινων», Άρνε Σλοτ έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του Γιόρο και εκείνη κάνει την προσπάθειά της να ικανοποιήσει το αίτημά του. Όπως φαίνεται όμως όσο και να θέλει η Λίβερπουλ, το μυαλό του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι «κλειδωμένο» σε άλλη ομάδα.

Σήμερα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει με ρεπορτάζ του πως ο Γιόρο έχει καταστήσει σαφές μέσω του μάνατζερ του στη Λιλ πως η μόνη ομάδα που τον ενδιαφέρει σοβαρά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν όμως δε βιάζονται. Θέλουν πρώτα να δουν την υπόθεση Νάτσο να ξεκαθαρίζει και μετά να δράσουν αναλόγως. Το συμβόλαιο του Γιόρο με τη Λιλ ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Μην σας κάνει εντύπωση να τον πάρει τότε η Ρεάλ ως ελεύθερο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version